Mindfulness in je interieur - Zo brengt je interieur innerlijke rust

7haard Detail Bio Ethanol 4

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Of toch niet? Met Wereld Gezondheidsdag achter de rug, is het nu het ideale moment om stil te staan bij onze fysieke gezondheid en het belang van rust in het hoofd. Dat we minder moeten stressen en meer rust moeten opzoeken horen we vaak. Maar dit in de praktijk brengen blijft lastig. Eén plaats waar we deze rust zouden moeten terugvinden is thuis. Benieuwd hoe we mindfulness kunnen doortrekken in je interieur? Sit back, relax en lees verder.

Meer info

Tips voor meer "zen" in je interieur

Tips over interieur

Keep calm want vandaag is het Wereld Yoga dag. In de tijd van avocado’s en koffiebars is yoga hét van het op vlak van lichaam en gezondheid. Tussen het werk, sociale noden en tijd voor jezelf is er niet veel plaats voor rust. Laat staan om thuis te komen en nog eens te moeten opruimen. Hoe kan je door de inrichting van je huis rust uitstralen? Ofwel: hoe kan je huis ook aan yoga doen? Ontdek onze 4 tips: 

Meer info

Aan welke vereisten moet een kwalitatief tv-meubel voldoen?

Landelijk meubel

Entertainment speelt steeds een grotere rol in onze vrijetijdsbeleving. Ook in de woonkamer krijgen verschillende multimedia toestellen een eigen plek.

Meer info