Kast-ID: Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat

Sla navigatie over

Maatkasten - Living - TV-Meubels

Sluiten

We hebben het allemaal in huis: een televisie en alle bijhorende accessoires. Denk maar aan een dvd-speler en de eindeloze collectie dvd's. Of aan geluidsinstallaties en verschillende afstandsbedieningen. En dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende spelconsoles van uw kinderen. Er zijn, zoals u ziet en vast en zeker al heeft ondervonden, vele toebehoren verbonden aan uw televisietoestel.

Bij Kast-ID vindt u gegarandeerd het perfecte tv-meubel om al deze toestellen in op te bergen. Bovendien is een tv-meubel ook een ware eyecatcher geworden in elke woonst en gaat het al lang niet meer over één of ander eenvoudig kastje waarop uw televisietoestel geplaatst wordt. Neen, het vormt het hart van uw woonkamer en als het ultieme pronkstuk dient het tv-meubel een zekere uitstraling te hebben.

Heeft u misschien al een idee van hoe u uw tv-meubel precies wilt plaatsen of hoe deze eruit dient te zien? Of maakt u zich net zorgen over de afmetingen en heeft u helemaal nog geen idee over het meubel in kwestie? Geen probleem. Onze medewerkers bij Kast-ID adviseren u graag bij al uw vragen en problemen.

Kast-ID ontwerpt een design dat aansluit bij uw persoonlijke smaak. Modern, strak, klassiek, landelijk: we zijn thuis in verschillende looks. Heeft u een flatscreen televisie en heel veel bijhorende accessoires? Of beschikt u net over een kleine televisie en heel weinig toebehoren? Onze werknemers bekijken graag uw thuissituatie en maken voor u een tv-meubel op maat.

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over de wanorde die heerst in uw multimedia. Kast-ID zorgt ervoor dat alles perfect wordt weggeborgen in het meubel: uw televisie, uw dvd-speler, uw audio-installatie, de bedradingen, enzoverder. Wij bij Kast-ID begrijpen dat het er niet alleen mooi dient uit te zien, maar dat het tv-meubel ook functioneel moet zijn. Een slimme indeling en een overdaad aan ruimte, dat is waar we voor u naar streven.

Sitemap
pause button tray up