Organisatie in je badkamer

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je badkamermeubels op maat prachtig ogen. Onze grote meerwaarde ligt evenwel in de doorgedreven organisatie die we in je badkamer steken. Ook in kleinere badkamers zorgen wij met creatieve oplossingen voor de nodige opbergruimte in je maatkast. 

Organisatie, organisatie en nog eens organisatie, zeker in de badkamer

Badkamer

Maatkasten in je badkamer geven alle vrijheid om je badkamer optimaal te organiseren en de beschikbare ruimte volledig te gebruiken.

Het grote probleem bij vooral kleinere badkamers is de vereiste opbergruimte. Daarnaast moet een functionele badkamer door verschillende personen tegelijkertijd kunnen worden gebruikt.

Op een onopvallende, natuurlijke manier integreren wij in je badkamer grote maatkasten, een wastafelkast op maat, een spiegelkastje, kolomkasten en hangkasten. In elk klein hoekje creëren we met onze maatkasten op een stijlvolle manier extra opbergruimte. 

WE MAKEN HET JE LOODGIETER GEMAKKELIJk

Badkamerkast

Wij voorzien de nodige uitsparingen voor leidingen en lavabo’s in je badkamermeubels. Je loodgieter hoeft de sanitaire toestellen alleen nog maar te plaatsen en aan te sluiten. Bij vragen staan wij uiteraard altijd ter beschikking. 

Realisaties van badkamer

Droom jij van stijlvolle badkamermeubels op maat met meer dan voldoende opbergruimte?

Maak een afspraak in één van onze showrooms