Idee Voor Openheid Te Behouden (large) 2 Badkamermeubel Met Spiegel En Ingewerkte Verlichting (large) Badkamermeubel Detail (large) 2

In deze badkamer maakten we een lange kastenwand waarbij onder andere de wastafel op geplaatst werd. Op het gelakte meubel waarop de lavabo steunt zorgt een subtiel lijnenspel voor een uniek uitzicht.
Boven de wastafel hangt een spiegel die ingedikt is, zodat er verlichting achter de spiegel kon voorzien worden. Een gezandstraalde strook in de spiegel zorgt voor de verlichting. Voor de dames is het nu eenmaal beter om zich te kunnen opmaken met verlichting die recht voor je hangt. 

Links naast de lavabo zorgden we voor een kast met een roze kleur aan de binnenkant voor een vrouwelijke touch. Dit accent loopt gedeeltelijk door op de wand erachter.

Kast-ID Antwerpen

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters

Omschrijf hier jouw project

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.', "-", spatie, ...)

Kies hier uw dichtstbijzijnde showroom


(*) Verplicht veld