Idee Dressing (large)

Met trots introduceren wij de True Look Mirror. Deze spiegel is voorzien van een speciale technologie waarmee de spiegel kan detecteren of je outfit je echt mooi staat. Het geeft je een objectief en eerlijk antwoord met al je vragen over je look. Twijfel je bijvoorbeeld of een bepaalde kleur je echt flatteert, dan kies je voor de functie “Figure it out”.
Aan je huisgenoten vragen of jouw buik niet te hard opvalt is vanaf nu helemaal verleden tijd. De technologie van de spiegel kan meteen ingebouwd worden bij het plaatsen van je nieuwe kast, maar ook bestaande klanten kunnen hun spiegel laten “pimpen” met deze technologie.

We verwachten een grote vraag naar de True Look Mirror. Wil je er zeker van zijn dat je binnenkort kan schitteren dankzij de True Look Mirror, vul dan hier jouw gegevens in. We maken graag tijd voor jou om je maatkast aan te vullen met de True Look Mirror.

(*) Verplicht veld

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters