Back to school or to work: Je ideale werkplek thuis

Kast Id Stijlvolle Thuisbureau Tussen 2 Muren 2

Een bureau tussen 2 muren

Strak, tijdloos en bovendien kostenbesparend. Deze eenvoudige bureau-opstelling kan door zijn strakke lijn een subtiel stijlelement zijn voor je interieur. Bovendien kan dit ‘bureau’ door zijn vorm en plaats in een mum van tijd perfect een andere invulling krijgen. Je hoeft maar je laptop en hoop papieren te vervangen door een mooie vaas en wat boeken en klaar is kees. Afgewerkt met een aantal leggers wordt het een stijlvol lijnenspel waardoor het een meerwaarde voor elk interieur wordt.

Meer info

Onderhoudstips voor High Gloss

Onderhoudstips High Gloss

Over lakglans en het onderhoud ervan

Meer info

Aan de moderne (al dan niet vader) mannen opgelet!

Barkast3 3

Heb je die ruimte of kast altijd al willen omtoveren tot barkast of wijnkast? Heb je nood aan je eigen georganiseerde lade in de badkamer voor je scheergerief en andere verzorgingsproducten?

Of mis je organisatie in je garage, berging, of mancave?

Tijd om voor jezelf op te komen en je plaats op te eisen in eigen huis!

Meer info

Op zoek naar een geschenk voor moederdag? Al eens gedacht aan een cadeaubon van Kast-ID? 

Cadeaubon Moederdag Meer info

Dag van de Arbeid?!

Dag van de Arbeid?!

Geniet van je vrije dag zoals het hoort & gebruik deze tijd anders dan het zelf in elkaar steken van meubels vervaardigd uit goedkope materialen, met onlogische handleidingen. Bovendien is er een reële kans dat je meubels meteen beschadigt en jezelf verwondt.

De oplossing? Kom langs in één van onze Kast-ID filialen en kies voor een meubel op maat, aangepast aan je woning & geplaatst door een vakman. Bij Kast-ID heeft u namelijk de garantie op hoogwaardige materialen, piekfijn geplaatst en voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding!

Opgelet: wij genieten op 1 mei zelf van een welverdiende rustdag ;)

Meer info