Kasten zorgen voor ruimte in je woning

Tv meubel

In het najaar, na de warmte van de zomervakantie, denken we traditiegetrouw opnieuw aan de inrichting van onze woning. Nu de zomerse reizen en de vele barbecuefeestjes voorbij zijn en ook de tuin heraangelegd werd, krijgt het interieur van de woning terug meer aandacht. Ook bij kastenspeciaalzaken zorgt het najaar naar goede gewoonte voor meer aanvragen, gaande van het inrichten van inloopkasten tot op maat gemaakt TV-meubilair.

Meer info

De ideale dressing indeling

Open dressing

Vele vrouwen dromen van een eigen perfect ingerichte dressing in de slaapkamer of een aparte dressing room. Een dressing is de ideale manier om je kleding, accessoires, alsook schoenen ordelijk op te bergen, alsook te ordenen. Een goede dressing indeling zorgt ervoor dat je volledige garderobe in één oogopslag kan bekijken.  

Meer info

Tips voor thuiswerken

Schuifdeuren met lakglas

Flexibele werkmogelijkheden winnen aan populariteit, zowel bij werkgevers als werknemers. Nieuwe manieren van werken bieden zich aan, tegenwoordig is thuiswerken perfect mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld niet weer de monsterfiles in de ochtend wilt trotseren of je geen opvang hebt gevonden voor je zieke zoon of dochter.

Thuiswerken vraagt ook om een eigen werkplek, een voordeel is dat thuis je werkplek inrichten volledig volgens jouw behoeften en smaak kan. 

Meer info

Kasten op maat, de perfecte oplossing voor al die nieuwe koopjes

Maatkast op maat

De soldenperiode is opnieuw aangebroken. Taferelen van volle winkelstraten met kooplustigen naarstig op zoek naar het ultieme afgeprijsde item. 

Meer info

Aan welke vereisten moet een kwalitatief tv-meubel voldoen?

Landelijk meubel

Entertainment speelt steeds een grotere rol in onze vrijetijdsbeleving. Ook in de woonkamer krijgen verschillende multimedia toestellen een eigen plek.

Meer info