Inrichting inkomhal

Inkomhal Met Maatkasten 1

In een woning te Asse mochten we de inkomhal inrichten. Om de grote hal die eerder strak oogt iets meer warmte te geven, kozen we voor een Caraïbische notelaar voor de draaideuren.
De verticale nerfrichting geeft de inkomhal nog een ruimere en hogere aanblik. Bovenop deze maatkast werd een lichtstraat geplaatst in helder glas waardoor er voldoende lichtinval is. 

Naast deze kastenwand met houtstructuur werd een glazen schuifdeur geplaatst die gesloten wordt tegen de haaks geplaatste witte kastenwand.

In de witte maatkast werd plaats gemaakt om allerhande archiefdozen in te bewaren. De maatkast dient eveneens om de elektriciteitskast en andere nutsvoorzieningen veilig maar netjes achter te verbergen.

In de witte maatkast werd plaats gemaakt om allerhande archiefdozen in te bewaren. De maatkast dient eveneens om de elektriciteitskast en andere nutsvoorzieningen veilig maar netjes achter te verbergen. 

Meer info

Compleet advies bij gloednieuw appartement

Bureau In Slaapkamer Low

In de logeerkamer wouden de eigenaars voornamelijk het bed in de kijker zetten. Wij zorgden ervoor dat de kleerkasten als het ware opgaan in het interieur. We gaven onze klant ook tips voor de verlichting en voor accessoires om het interieur een warme en tegelijk moderne uitstraling te geven.

Door een zwarte MDF constructie te maken achter het bed wordt alle aandacht getrokken naar het bed.

Dit zwarte accent trokken we verder door naar het bureau, opdat dit één geheel zou vormen.

Meer info

Bedenk onze nieuwe slogan

Slogan Banner Facebook

Bedenk jij onze nieuwe slogan? Geef jouw idee door! We hopen van jou te horen en zijn alvast benieuwd.
 Wie weet wordt jouw voorstel binnenkort onze slogan.

Meer info

Nieuwe toonzaalmodellen maatkasten te koop

Tv Meubel, Hangkast En Zwevend Legvlak In Artichaut

Bij Kast-ID  zijn er interessante zaakjes te doen.. 
Wegens verbouwing van de showroom staan er momenteel namelijk heel wat toonzaalmodellen te koop, waaronder diverse maatkasten, dressings, TV meubels enz.
Kijk dus snel op onze pagina en neem contact op voor meer informatie.

Meer info

Kasten zorgen voor ruimte in je woning

Tv meubel

In het najaar, na de warmte van de zomervakantie, denken we traditiegetrouw opnieuw aan de inrichting van onze woning. Nu de zomerse reizen en de vele barbecuefeestjes voorbij zijn en ook de tuin heraangelegd werd, krijgt het interieur van de woning terug meer aandacht. Ook bij kastenspeciaalzaken zorgt het najaar naar goede gewoonte voor meer aanvragen, gaande van het inrichten van inloopkasten tot op maat gemaakt TV-meubilair.

Meer info