Spiegeltje, spiegeltje geef mij raad! Welke houtstructuur past het best bij mijn kast op maat?

Kast Id Kasten Op Maat Notelaar

Morgen is het Wereld Plantendag, een dag die volledig in teken staat van biodiversiteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het is je misschien ook al opgevallen: groen is een grote meerwaarde in elk interieur. En dit is ook zo met hout. Laten we even de tijd nemen om onze appreciatie voor bomen uit te spreken. Hout zorgt voor een tijdloos & gezellig gevoel in huis. En on top of it all: hout biedt heel wat mogelijkheden. Benieuwd naar houtstructuren en onze realisaties? Lees dan zeker verder!

Meer info

Mindfulness in je interieur - Zo brengt je interieur innerlijke rust

7haard Detail Bio Ethanol 4

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Of toch niet? Met Wereld Gezondheidsdag achter de rug, is het nu het ideale moment om stil te staan bij onze fysieke gezondheid en het belang van rust in het hoofd. Dat we minder moeten stressen en meer rust moeten opzoeken horen we vaak. Maar dit in de praktijk brengen blijft lastig. Eén plaats waar we deze rust zouden moeten terugvinden is thuis. Benieuwd hoe we mindfulness kunnen doortrekken in je interieur? Sit back, relax en lees verder.

Meer info

Haal de lente in huis met Kast-ID

Kast Id Lente In Je Dressing 3

Voel je het al kriebelen? De lente staat voor de deur: vogels fluiten, bloemen staan in bloei, de dagen worden langer en de zon begint warmer aan te voelen. Benieuwd hoe je dit lentegevoel doortrekt in de verschillende kamers in je huis? Lees dan zeker verder!

Meer info

Tips & tricks voor het opruimen en opbergen van je favoriete kerstdecoratie

Kast Id Kerstversiering Opbergen

The most wonderful time of the year is voorbij. Dat betekent fijn terugkijken op een gezellige periode met vrienden en familie, maar ook  – met pijn in het hart – opruimen, de kerstboom afbreken en de versiering opbergen. En dat kan voor verrassingen zorgen. Is dit bij jou het geval? Lees dan zeker verder, want wij geven een handig stappenplan. Bedank ons volgend jaar maar wanneer je de kerstversiering terug bovenhaalt. 

Meer info

Haal alles uit de (schoen)kast met Sinterklaas

Schoenenkast 2

De brieven zijn geschreven, de schoen staat klaar en de schoorsteen is (hopelijk) geveegd. Dit kan maar 1 ding betekenen: Sinterklaas is op komst. Bij het zoeken naar die ene, ideale schoen, besef je dat de schoenenkast één grote, ongestructureerde bende is. Tijd voor orde in de schoenkast.

Meer info