Mindfulness in je interieur - Zo brengt je interieur innerlijke rust

7haard Detail Bio Ethanol 4

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Of toch niet? Met Wereld Gezondheidsdag achter de rug, is het nu het ideale moment om stil te staan bij onze fysieke gezondheid en het belang van rust in het hoofd. Dat we minder moeten stressen en meer rust moeten opzoeken horen we vaak. Maar dit in de praktijk brengen blijft lastig. Eén plaats waar we deze rust zouden moeten terugvinden is thuis. Benieuwd hoe we mindfulness kunnen doortrekken in je interieur? Sit back, relax en lees verder.

Meer info

Haal de lente in huis met Kast-ID

Kast Id Lente In Je Dressing 3

Voel je het al kriebelen? De lente staat voor de deur: vogels fluiten, bloemen staan in bloei, de dagen worden langer en de zon begint warmer aan te voelen. Benieuwd hoe je dit lentegevoel doortrekt in de verschillende kamers in je huis? Lees dan zeker verder!

Meer info

Tips & tricks voor het opruimen en opbergen van je favoriete kerstdecoratie

Kast Id Kerstversiering Opbergen

The most wonderful time of the year is voorbij. Dat betekent fijn terugkijken op een gezellige periode met vrienden en familie, maar ook  – met pijn in het hart – opruimen, de kerstboom afbreken en de versiering opbergen. En dat kan voor verrassingen zorgen. Is dit bij jou het geval? Lees dan zeker verder, want wij geven een handig stappenplan. Bedank ons volgend jaar maar wanneer je de kerstversiering terug bovenhaalt. 

Meer info

Haal alles uit de (schoen)kast met Sinterklaas

Schoenenkast 2

De brieven zijn geschreven, de schoen staat klaar en de schoorsteen is (hopelijk) geveegd. Dit kan maar 1 ding betekenen: Sinterklaas is op komst. Bij het zoeken naar die ene, ideale schoen, besef je dat de schoenenkast één grote, ongestructureerde bende is. Tijd voor orde in de schoenkast.

Meer info

Black Friday – Gebruik gerust zwart in je interieur

Slaapkamerkast Met Zwarte Bureau En Wandkast

Intiem of industrieel zwart interieur?

Zwart staat voor mysterie en luxe. Het is een dankbare kleur met veel facetten die heel wat stijlen aankan. Denk maar aan de zwarte gietijzeren ramen bij een klassiek interieur of de zwarte gelakte kasten van een moderne loft. Bovendien straalt zwart, en bij uitbreiding andere donkere tinten, rust en gezelligheid uit. En laat dat nu net zijn wat een slaapkamer en badkamer kunnen gebruiken. Want wat is er beter dan tot rust komen in een intieme badkamer en rustgevende slaapkamer. Om te zwijgen over de keuken en de leefruimte. Of het nu gaat om een heel zwart interieur of enkele accenten, zwart is altijd een schot in de roos. Ontdek de realisaties op onze website. 

Toegegeven, een zwart interieur vraagt soms wat lef, maar deins er zeker niet voor terug, je zal er geen spijt van hebben.

Meer info