Meten jullie eerst de ruimte op voor jullie een ontwerp maken?

Om een gepersonaliseerd ontwerp te maken kan u best eerst langskomen in uw dichtstbijzijnde showroom met een situatieschets en/of een foto van de ruimte waarin u een maatkast of dressing wenst te laten installeren.

Meer info

Welke materialen gebruiken jullie?

We gebruiken enkel materialen van de beste kwaliteit. Hierop wordt nooit bezuinigd, ook niet op de onzichtbare delen van uw kast. Ze staan immers garant voor de levensduur van uw aankoop.

Meer info

Er lopen leidingen achter mijn kast. Is dit een probleem?

Neen. Op basis van uw situatieschets maken wij een gepersonaliseerd ontwerp waarbij we uiteraard rekening houden met eventuele ‘obstakels’, zoals leidingen, een schouw, een schuine wand,...

Meer info

Er is een schuin dak waaronder de maatkast zou komen. Hebben jullie hier een oplossing voor?

Uiteraard, als maatwerkspecialist kunnen we onze maatkasten, schuifdeuren en draaideuren laten afschuinen in functie van uw dak. Zo hebben we al heel wat projecten gerealiseerd waarbij een maatkast dient om de schuine hoek weg te werken, zodat de ruimte volledig benut wordt.

Meer info

Onze nieuwbouw is nog niet volledig afgewerkt. Wanneer kan u opmeten?

Van zodra de chape beloopbaar is, kan er opgemeten worden. U geeft ons dan de dikte door van de vloerafwerking, zodat alles op de juiste afmeting geproduceerd wordt.

Meer info