Welke materialen gebruiken jullie?

We gebruiken enkel materialen van de beste kwaliteit. Hierop wordt nooit bezuinigd, ook niet op de onzichtbare delen van uw kast. Ze staan immers garant voor de levensduur van uw aankoop.

Meer info

Er lopen leidingen achter mijn kast. Is dit een probleem?

Neen. Op basis van uw situatieschets maken wij een gepersonaliseerd ontwerp waarbij we uiteraard rekening houden met eventuele ‘obstakels’, zoals leidingen, een schouw, een schuine wand,...

Meer info

Er is een schuin dak waaronder de maatkast zou komen. Hebben jullie hier een oplossing voor?

Uiteraard, als maatwerkspecialist kunnen we onze maatkasten, schuifdeuren en draaideuren laten afschuinen in functie van uw dak. Zo hebben we al heel wat projecten gerealiseerd waarbij een maatkast dient om de schuine hoek weg te werken, zodat de ruimte volledig benut wordt.

Meer info

Onze nieuwbouw is nog niet volledig afgewerkt. Wanneer kan u opmeten?

Van zodra de chape beloopbaar is, kan er opgemeten worden. U geeft ons dan de dikte door van de vloerafwerking, zodat alles op de juiste afmeting geproduceerd wordt.

Meer info

Plaatst u kasten op chape?

Neen. Om de beste afwerking te verzekeren, plaatsen wij de kasten enkel op een afgewerkte vloer (parket, vloerbedekking, tegels etc.). Ons plaatsingsteam zorgt steeds voor beschermingsmateriaal voor uw vloer zodat het risico op schade zo klein mogelijk is.

Meer info