Vaarwel 2016, welkom 2017!

Kast-ID eindejaarswensen 2016-2017

Wij wensen jullie allemaal een zalige kerst en een spetterend 2017!

Meer info

8 tips voor het verstoppen van sinterklaas- en kerstcadeaus

8 Tips Voor Het Verstoppen Van Je Sinterklaas En Kerstcadeaus 2

We kennen het allemaal rond deze periode… kinderen, (maar ook volwassenen) die hun nieuwsgierigheid niet de baas kunnen en al op zoek gaan naar de verstopte sinterklaas- en kerstcadeaus. Zo hopen ze al een glimp op te vangen van hun geschenk of zelfs te kunnen raden wat er in hun cadeautje zit door de vorm of het gewicht.
Daarom bundelen we onze 8 beste tips voor verstopplaatsen in en rond jullie kast.

Meer info

Inrichting inkomhal

Inkomhal Met Maatkasten 1

In een woning te Asse mochten we de inkomhal inrichten. Om de grote hal die eerder strak oogt iets meer warmte te geven, kozen we voor een Caraïbische notelaar voor de draaideuren.
De verticale nerfrichting geeft de inkomhal nog een ruimere en hogere aanblik. Bovenop deze maatkast werd een lichtstraat geplaatst in helder glas waardoor er voldoende lichtinval is. 

Naast deze kastenwand met houtstructuur werd een glazen schuifdeur geplaatst die gesloten wordt tegen de haaks geplaatste witte kastenwand.

In de witte maatkast werd plaats gemaakt om allerhande archiefdozen in te bewaren. De maatkast dient eveneens om de elektriciteitskast en andere nutsvoorzieningen veilig maar netjes achter te verbergen.

In de witte maatkast werd plaats gemaakt om allerhande archiefdozen in te bewaren. De maatkast dient eveneens om de elektriciteitskast en andere nutsvoorzieningen veilig maar netjes achter te verbergen. 

Meer info

Compleet advies bij gloednieuw appartement

Bureau In Slaapkamer Low

In de logeerkamer wouden de eigenaars voornamelijk het bed in de kijker zetten. Wij zorgden ervoor dat de kleerkasten als het ware opgaan in het interieur. We gaven onze klant ook tips voor de verlichting en voor accessoires om het interieur een warme en tegelijk moderne uitstraling te geven.

Door een zwarte MDF constructie te maken achter het bed wordt alle aandacht getrokken naar het bed.

Dit zwarte accent trokken we verder door naar het bureau, opdat dit één geheel zou vormen.

Meer info

Bedenk onze nieuwe slogan

Slogan Banner Facebook

Bedenk jij onze nieuwe slogan? Geef jouw idee door! We hopen van jou te horen en zijn alvast benieuwd.
 Wie weet wordt jouw voorstel binnenkort onze slogan.

Meer info