Tips voor thuiswerken

Schuifdeuren met lakglas

Flexibele werkmogelijkheden winnen aan populariteit, zowel bij werkgevers als werknemers. Nieuwe manieren van werken bieden zich aan, tegenwoordig is thuiswerken perfect mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld niet weer de monsterfiles in de ochtend wilt trotseren of je geen opvang hebt gevonden voor je zieke zoon of dochter.

Thuiswerken vraagt ook om een eigen werkplek, een voordeel is dat thuis je werkplek inrichten volledig volgens jouw behoeften en smaak kan. 

Meer info

Kasten op maat, de perfecte oplossing voor al die nieuwe koopjes

Maatkast op maat

De soldenperiode is opnieuw aangebroken. Taferelen van volle winkelstraten met kooplustigen naarstig op zoek naar het ultieme afgeprijsde item. 

Meer info

Aan welke vereisten moet een kwalitatief tv-meubel voldoen?

Landelijk meubel

Entertainment speelt steeds een grotere rol in onze vrijetijdsbeleving. Ook in de woonkamer krijgen verschillende multimedia toestellen een eigen plek.

Meer info

Kies voor mooie stijlvolle wandkasten in je woonst

Bureau

Sommige voorwerpen zijn te mooi om in een gesloten kast op te bergen, denk maar aan mooie fotoboeken, interieurboeken, prachtige beeldjes, vakantiesouvenirs, foto’s waaraan mooie herinneringen gekoppeld zijn.

Meer info

De buffetkast, een essentieel en praktisch element in de eetkamer

Keukenkasten Bovenaf Gezien

Een buffetkast in je eetruimte is ontzettend praktisch voor het opbergen van mooi bestek, servies en servetten. Bij het dekken van de tafel kan je zo gemakkelijk aan je borden, vorken, messen en andere tafelbenodigdheden. 

Meer info