Plaatst u kasten op chape?

Neen. Om de beste afwerking te verzekeren, plaatsen wij de kasten enkel op een afgewerkte vloer (parket, vloerbedekking, tegels etc.). Ons plaatsingsteam zorgt steeds voor beschermingsmateriaal voor uw vloer zodat het risico op schade zo klein mogelijk is.

Meer info

Hoe zorg ik voor een ideale kastindeling?

Voor de indeling van de kasten overlopen we welke zaken u wil opbergen en hoe u deze wil opbergen. Zo kan u een broek bvb. opgeplooid op een legvlak leggen of dubbelgevouwen ophangen op een kleerhanger of broekenhouder. Lingerie wordt vaak opgebergd in lades en T-shirts passen in smalle vakjes of op een kleerhanger. Aan u de keuze.

Meer info

Hoeveel kost maatwerk ongeveer?

Idee Dressing

Het grote voordeel van een kast op maat is dat u de indeling en afwerking volledig naar wens kan samenstellen. Alle kasten worden apart besteld en gemaakt.
De prijs varieert naargelang de indeling, de materiaalkeuze en het gebruik van accessoires. Hoe meer materiaal er nodig is om uw kast te creëren, hoe duurder deze wordt.

Meer info

Welk Btw-tarief is van toepassing?

In principe is 21% BTW de algemene regel.

Maar… als de maatkast of dressing geplaatst wordt in een woning (die voor privédoeleinden gebruikt wordt) én deze woning is minstens tien jaar oud, dan kunnen wij uw project berekenen aan het verlaagd Btw-tarief van 6%.

Meer info

Kan ik accessoires apart bestellen?

Tal van handige accessoires, zoals garderobeliften of dassenhouders, maken uw kast of dressing af. Idealiter worden deze accessoires onmiddellijk voorzien. Mocht u later beslissen om uw maatkast aan te vullen met een van onze accessoires, staan wij u graag bij met advies.

Meer info