Batibouw: wat we kunnen verwachten & de 4 interieur-trends van 2018

Kom alles te weten over de Batibouw voorwaarden bij Kast-ID

Wat het autosalon is voor wie een nieuwe auto of moto overweegt, is Batibouw voor wie gaat bouwen, verbouwen of gewoon benieuwd is naar de trends binnen de bouwsector. Als maatkasten- en interieurspecialist, zitten we dan ook op de eerste rij als het over de nieuwe trends in de sector gaat. En dit willen we u niet onthouden: Sit back, relax & enjoy.

Meer info

Autosalon 2018: Ontdek onze tips & haal meer uit je garage

Houd het netjes en veilig met een ingerichte garage

We kunnen er in de media niet naast kijken; het autosalon 2018 is van start gegaan! Deze hoogdagen van de auto / moto / fietsliefhebbers zijn dan ook het ideale moment om koopjes te doen en hun ‘vloot’ te vernieuwen. Maar hoe is het met je garage gesteld? 

Meer info

Back to school or to work: Je ideale werkplek thuis

Kast Id Stijlvolle Thuisbureau Tussen 2 Muren 2

Een bureau tussen 2 muren

Strak, tijdloos en bovendien kostenbesparend. Deze eenvoudige bureau-opstelling kan door zijn strakke lijn een subtiel stijlelement zijn voor je interieur. Bovendien kan dit ‘bureau’ door zijn vorm en plaats in een mum van tijd perfect een andere invulling krijgen. Je hoeft maar je laptop en hoop papieren te vervangen door een mooie vaas en wat boeken en klaar is kees. Afgewerkt met een aantal leggers wordt het een stijlvol lijnenspel waardoor het een meerwaarde voor elk interieur wordt.

Meer info

Onderhoudstips voor High Gloss

Onderhoudstips High Gloss

Over lakglans en het onderhoud ervan

Meer info

Aan de moderne (al dan niet vader) mannen opgelet!

Barkast3 3

Heb je die ruimte of kast altijd al willen omtoveren tot barkast of wijnkast? Heb je nood aan je eigen georganiseerde lade in de badkamer voor je scheergerief en andere verzorgingsproducten?

Of mis je organisatie in je garage, berging, of mancave?

Tijd om voor jezelf op te komen en je plaats op te eisen in eigen huis!

Meer info