3 manieren om een positieve boost te krijgen na de vakantie

Bijkeuken Voor Extra Opbergruimte

Kinderen gaan terug naar school, de meldingen van je mailbox weerklinken weer vrolijk doorheen het bureau, teenslippers maken opnieuw plaats voor gesloten schoenen,…  Inderdaad, de vakantie loopt voor velen ten einde. We pikken de draad weer op naar het normale ritme met orde, rust en … planten. 

Meer info

Tips voor meer "zen" in je interieur

Tips over interieur

Keep calm want vandaag is het Wereld Yoga dag. In de tijd van avocado’s en koffiebars is yoga hét van het op vlak van lichaam en gezondheid. Tussen het werk, sociale noden en tijd voor jezelf is er niet veel plaats voor rust. Laat staan om thuis te komen en nog eens te moeten opruimen. Hoe kan je door de inrichting van je huis rust uitstralen? Ofwel: hoe kan je huis ook aan yoga doen? Ontdek onze 4 tips: 

Meer info

Je bureau inrichten voor meer werkplezier

Ergonomie Werk Versus Design

Ergonomie: werk versus design

Werkplezier hangt samen met gezonde houding. Heel wat onder ons zitten dagelijks achter een bureau en voor hen is een aangename en productieve omgeving dan ook een must. Gelukkig is het tijdperk dat een kast en bureau louter een ‘werktool’ was al lang vervlogen. Kom hier meer te weten over ergonomie op de werkplek. 

Meer info

Lentekuis, geniet nu van rust en van accessoires aan €1*

Kast-Id transformatie gang

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een niet te ontkennen waarheid, waar heel wat mensen de nodige aandacht aan schenken. Een gezond lichaam resulteert in meer energie, een betere gezondheid en uiteraard een evenwichtige geest. Wel zo is het ook in onze leefomgeving. Orde geeft rust, laat ons tijd winnen en we besparen er geld door. Hoe? Ontdek de 3 grote voordelen van orde en krijg tips om orde te creëren in een bestaande woning.

Meer info

Batibouw: wat we kunnen verwachten & de 4 interieur-trends van 2018

Kom alles te weten over de Batibouw voorwaarden bij Kast-ID

Wat het autosalon is voor wie een nieuwe auto of moto overweegt, is Batibouw voor wie gaat bouwen, verbouwen of gewoon benieuwd is naar de trends binnen de bouwsector. Als maatkasten- en interieurspecialist, zitten we dan ook op de eerste rij als het over de nieuwe trends in de sector gaat. En dit willen we u niet onthouden: Sit back, relax & enjoy.

Meer info