Binnenkijken : kasten zorgen voor complete make-over

Project Kast Op Maat In Living Foto Na Plaatsing

In Asse ligt een woning die een bijzondere metamorfose onderging. De eigenaars kozen er bewust voor om geen muren te plaatsen in hun leefruimte. In plaats daarvan zochten ze een oplossing die hen meteen ook de gewenste opbergruimte bezorgde die ze zochten. 

Meer info

Nieuwe toonzaalmodellen maatkasten te koop

Tv Meubel, Hangkast En Zwevend Legvlak In Artichaut

Bij Kast-ID  zijn er interessante zaakjes te doen.. 
Wegens verbouwing van de showroom staan er momenteel namelijk heel wat toonzaalmodellen te koop, waaronder diverse maatkasten, dressings, TV meubels enz.
Kijk dus snel op onze pagina en neem contact op voor meer informatie.

Meer info

Kasten zorgen voor ruimte in je woning

Tv meubel

In het najaar, na de warmte van de zomervakantie, denken we traditiegetrouw opnieuw aan de inrichting van onze woning. Nu de zomerse reizen en de vele barbecuefeestjes voorbij zijn en ook de tuin heraangelegd werd, krijgt het interieur van de woning terug meer aandacht. Ook bij kastenspeciaalzaken zorgt het najaar naar goede gewoonte voor meer aanvragen, gaande van het inrichten van inloopkasten tot op maat gemaakt TV-meubilair.

Meer info

Tips voor thuiswerken

Schuifdeuren met lakglas

Flexibele werkmogelijkheden winnen aan populariteit, zowel bij werkgevers als werknemers. Nieuwe manieren van werken bieden zich aan, tegenwoordig is thuiswerken perfect mogelijk, wanneer je bijvoorbeeld niet weer de monsterfiles in de ochtend wilt trotseren of je geen opvang hebt gevonden voor je zieke zoon of dochter.

Thuiswerken vraagt ook om een eigen werkplek, een voordeel is dat thuis je werkplek inrichten volledig volgens jouw behoeften en smaak kan. 

Meer info

Aan welke vereisten moet een kwalitatief tv-meubel voldoen?

Landelijk meubel

Entertainment speelt steeds een grotere rol in onze vrijetijdsbeleving. Ook in de woonkamer krijgen verschillende multimedia toestellen een eigen plek.

Meer info