Een slim en speels ontwerp

20161007 R&p Invest 08 (large)

Voor de vestiairekast wouden de bewoners vooral een maatkast die zo weinig mogelijk opviel, zodat de kunstwerken in de hal volledig ‘in the picture’ blijven. Om de kast toch niet te ‘alledaags’ te maken, creëerden we met twee verschillende deurbreedtes een speels ontwerp. De deuren werden na onze plaatsing door hun schilder in dezelfde tint van de muren geverfd.

Meer info

Interieur trends 2017

Interieurtrends 2017

Met onder meer aandacht voor:

Kleurentrends, dé kleur van 2017, trending materialen, wat is in, accessoires en wat 2017 helemaal niet meer haalde...

Meer info

Vaarwel 2016, welkom 2017!

Kast-ID eindejaarswensen 2016-2017

Wij wensen jullie allemaal een zalige kerst en een spetterend 2017!

Meer info

8 tips voor het verstoppen van sinterklaas- en kerstcadeaus

8 Tips Voor Het Verstoppen Van Je Sinterklaas En Kerstcadeaus 2

We kennen het allemaal rond deze periode… kinderen, (maar ook volwassenen) die hun nieuwsgierigheid niet de baas kunnen en al op zoek gaan naar de verstopte sinterklaas- en kerstcadeaus. Zo hopen ze al een glimp op te vangen van hun geschenk of zelfs te kunnen raden wat er in hun cadeautje zit door de vorm of het gewicht.
Daarom bundelen we onze 8 beste tips voor verstopplaatsen in en rond jullie kast.

Meer info

Inrichting inkomhal

Inkomhal Met Maatkasten 1

In een woning te Asse mochten we de inkomhal inrichten. Om de grote hal die eerder strak oogt iets meer warmte te geven, kozen we voor een Caraïbische notelaar voor de draaideuren.
De verticale nerfrichting geeft de inkomhal nog een ruimere en hogere aanblik. Bovenop deze maatkast werd een lichtstraat geplaatst in helder glas waardoor er voldoende lichtinval is. 

Naast deze kastenwand met houtstructuur werd een glazen schuifdeur geplaatst die gesloten wordt tegen de haaks geplaatste witte kastenwand.

In de witte maatkast werd plaats gemaakt om allerhande archiefdozen in te bewaren. De maatkast dient eveneens om de elektriciteitskast en andere nutsvoorzieningen veilig maar netjes achter te verbergen.

In de witte maatkast werd plaats gemaakt om allerhande archiefdozen in te bewaren. De maatkast dient eveneens om de elektriciteitskast en andere nutsvoorzieningen veilig maar netjes achter te verbergen. 

Meer info