Maak een afspraak!

Wellicht vraag je je af hoeveel jouw project zal kosten? Dan maak je best een afspraak in één van onze showrooms. Zo kunnen we ons samen in jouw plannen en ideeën verdiepen om zo vrijblijvend een offerte op te maken. Van zodra deze offerte akkoord is, komen onze experts alles tot in detail opmeten bij jou thuis. 

Ons uitgebreid assortiment zorgt ervoor dat we in elke situatie verschillende oplossingen kunnen voorstellen. Zowel de afmetingen, materiaalkeuze als tal van details kunnen erg uiteenlopend zijn. Aangezien het hierdoor te complex is om een offerte op te maken op basis van een mail, nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek. Geheel vrijblijvend.

Ontdek snel waar er een showroom in jouw buurt is. Wil je zeker zijn dat onze interieurspecialisten de nodige tijd kunnen vrijmaken? Maak dan een afspraak. 

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.',

(*) Verplicht veld

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters