Wellicht vraag je je af hoeveel jouw project zal kosten. Om je een correct beeld te kunnen geven, dienen wij ons hiervoor eerst in jouw plannen en ideeën te verdiepen. Ons uitgebreid assortiment zorgt ervoor dat we in elke situatie verschillende oplossingen kunnen voorstellen.

Zowel de afmetingen, materiaalkeuze als tal van details kunnen erg uiteenlopend zijn. Aangezien het hierdoor te complex is om een offerte op te maken op basis van een mail, nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek. Geheel vrijblijvend.
Je bent altijd welkom in een van onze showrooms. Wil je zeker zijn dat onze interieurspecialist de nodige tijd kan vrijmaken?
Maak dan een afspraak.

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.', "-", spatie, ...)

Kies hier uw dichtstbijzijnde showroom


(*) Verplicht veld

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters