Unieke maatkasten die perfect passen in je interieur

Maatkasten van Kast-ID blinken niet alleen uit door hun kwaliteit, ze passen dankzij het creatieve en functionele design perfect in elk interieur. Onze interieurspecialisten luisteren aandachtig naar jouw verhaal, bestuderen de foto’s van jouw interieur én vertalen jouw dromen in een unieke maatkast die een meerwaarde verzekert voor elke kamer. In alle pracht op de voorgrond als dat het interieur versterkt, eerder bescheiden op de achtergrond als dat beter past. 

De juiste maatkasten voor elke kamer

Maatkasten die elke vierkante centimeter laten renderen

Opbergkast

Wij gaan elke uitdaging aan. Onze maatkasten halen meer nuttige oppervlakte uit de beschikbare ruimte dan elk ander ontwerp. Hoe we dit doen?

Door al vanaf het prilste begin met je mee te denken.

Zijn de werken aan je nieuwe huis of je verbouwingen nog in volle gang of moeten ze nog beginnen? Kom nu al langs bij Kast-ID.

Mogelijks kunnen we hier en daar nog zaken aan de ruimtes ‘finetunen’ zodat je later meer rendement haalt uit een verloren hoekje. Hoe? Door bijvoorbeeld een nis wat te aan te passen of een deur wat op te schuiven. 

Aandachtig luisteren naar jouw verhaal

Tv Kast

Hoe leef en werk jij? Hoe ziet je garderobe er uit? Welke spullen heb je op te bergen? Al deze elementen hebben een invloed op hoe je de ruimte in een maatkast optimaliseert.

Wij stellen zowel de afmetingen als de indeling van de maatkast af op jouw persoonlijke levenswijze.

Door onze vakkennis maximaal uit te spelen

Wij doen niets liever dan het ontwerpen en bouwen van maatkasten. Deze expertise vertaalt zich in tientallen weetjes die - allemaal opgeteld en toegepast - leiden tot de meest optimale maatkast voor elke ruimte of kamer. 

Bijschaven totdat het allemaal juist zit

Maatkast Special

Bij onze interieurspecialisten is het uitwerken van een ontwerp geen routine. Wij creëren een plan dat mooi oogt én op vlak van functionaliteit en gebruiksgemak een droomplaatje wordt.

Elk ontwerp start vanaf nul, waarbij we bijschaven totdat jij én wij 100% tevreden zijn. Elk plan wordt helemaal van A tot Z uitgekiend. 

Eerst zien en dan geloven? Ontdek onze realisaties of kom langs in de showroom bij je in de buurt. 

Belgische maatkasten met tien jaar kwaliteitsgarantie

Elke maatkast die we plaatsen en afwerken, krijgt een absolute kwaliteitsgarantie van tien jaar. Waarom zijn we zo overtuigd van onze kwaliteit?
Ontworpen door onze eigen interieurspecialisten, gemaakt door vakmensen in België én ter plaatse afgewerkt door ervaren Kast-ID plaatsers uit je buurt.
Elke maatkast die ons werkatelier verlaat en gemonteerd wordt, bestaat uit de beste Europese kwaliteitsmaterialen.

Nog niet overtuigd?