Tips & tricks voor het opruimen en opbergen van je favoriete kerstdecoratie

Kast Id Kerstversiering Opbergen

The most wonderful time of the year is voorbij. Dat betekent fijn terugkijken op een gezellige periode met vrienden en familie, maar ook  – met pijn in het hart – opruimen, de kerstboom afbreken en de versiering opbergen. En dat kan voor verrassingen zorgen. Is dit bij jou het geval? Lees dan zeker verder, want wij geven een handig stappenplan. Bedank ons volgend jaar maar wanneer je de kerstversiering terug bovenhaalt. 

Meer info

Haal alles uit de (schoen)kast met Sinterklaas

Schoenenkast 2

De brieven zijn geschreven, de schoen staat klaar en de schoorsteen is (hopelijk) geveegd. Dit kan maar 1 ding betekenen: Sinterklaas is op komst. Bij het zoeken naar die ene, ideale schoen, besef je dat de schoenenkast één grote, ongestructureerde bende is. Tijd voor orde in de schoenkast.

Meer info

Black Friday – Gebruik gerust zwart in je interieur

Slaapkamerkast Met Zwarte Bureau En Wandkast

Intiem of industrieel zwart interieur?

Zwart staat voor mysterie en luxe. Het is een dankbare kleur met veel facetten die heel wat stijlen aankan. Denk maar aan de zwarte gietijzeren ramen bij een klassiek interieur of de zwarte gelakte kasten van een moderne loft. Bovendien straalt zwart, en bij uitbreiding andere donkere tinten, rust en gezelligheid uit. En laat dat nu net zijn wat een slaapkamer en badkamer kunnen gebruiken. Want wat is er beter dan tot rust komen in een intieme badkamer en rustgevende slaapkamer. Om te zwijgen over de keuken en de leefruimte. Of het nu gaat om een heel zwart interieur of enkele accenten, zwart is altijd een schot in de roos. Ontdek de realisaties op onze website. 

Toegegeven, een zwart interieur vraagt soms wat lef, maar deins er zeker niet voor terug, je zal er geen spijt van hebben.

Meer info

3 manieren om een positieve boost te krijgen na de vakantie

Bijkeuken Voor Extra Opbergruimte

Kinderen gaan terug naar school, de meldingen van je mailbox weerklinken weer vrolijk doorheen het bureau, teenslippers maken opnieuw plaats voor gesloten schoenen,…  Inderdaad, de vakantie loopt voor velen ten einde. We pikken de draad weer op naar het normale ritme met orde, rust en … planten. 

Meer info

Tips voor meer "zen" in je interieur

Tips over interieur

Keep calm want vandaag is het Wereld Yoga dag. In de tijd van avocado’s en koffiebars is yoga hét van het op vlak van lichaam en gezondheid. Tussen het werk, sociale noden en tijd voor jezelf is er niet veel plaats voor rust. Laat staan om thuis te komen en nog eens te moeten opruimen. Hoe kan je door de inrichting van je huis rust uitstralen? Ofwel: hoe kan je huis ook aan yoga doen? Ontdek onze 4 tips: 

Meer info