In 3 stappen naar een opgeruimde dressing

Open dressing met hang- en legvlakken

Een kledingkast netjes houden is moeilijker dan het lijkt. Zeker wanneer je 's ochtends voor je kast staat en er maar niet in slaagt om een leuke outfit samen te stellen. Of wanneer je je helemaal hebt laten gaan tijdens de solden en je meer kleren hebt dan plaats in jouw kasten. 

Meer info

3 Interieurtrends die je in 2021 niet kan missen

Tv Meubel Houtstructuur

Nu we bijna halverwege het jaar zijn, blikken we  terug op 3 interieurtrends die het in de eerste helft van 2021 goed deden. En waar je uiteraard zelf ook nog mee aan de slag kan. Onze interieurspecialisten staan klaar om jou te begeleiden naar een stijlvol interieur! 

Meer info

Drie manieren om jouw boeken in de spotlights te zetten

Boekenwand Eyecatcher 2

Of je nu veel of weinig boeken hebt, met een boekenkast zorg je ervoor dat je huis opgeruimd blijft. Met een mooie boekenkast creëer je bovendien een sfeervolle eyecatcher in je woning. Je kan kiezen voor een eenvoudig functioneel design of gaan voor een opvallend exemplaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Meer info

Ga de winterblues tegen met onze tips

Modern interieur met maatkasten in living

Eens het winteruur van start gegaan is, is er geen ontkomen meer aan : steeds korter wordende dagen, frissere temperaturen en druilerig weer. Je zou voor minder last krijgen van een winterdipje, ook wel herfstmoeheid of winterblues genoemd. Met onze tips zetten we je op weg om die winterblues te vermijden. Zo ben jij in no time weer het zonnetje in huis en krijg je bakken energie.

Meer info

Binnenkijken : kasten zorgen voor complete make-over

Project Kast Op Maat In Living Foto Voor Plaatsing Voor

In Asse ligt een woning die een bijzondere metamorfose onderging. De eigenaars kozen er bewust voor om geen muren te plaatsen in hun leefruimte. In plaats daarvan zochten ze een oplossing die hen meteen ook de gewenste opbergruimte bezorgde die ze zochten. 

Meer info