Geniale functionaliteit in alle eenvoud

Ook voor maatkasten in wasplaatsen, kelders, nissen, onder trappen, op zolders, ... ben je bij Kast-ID aan het juiste adres. Een maximale opbergruimte staat daarbij steeds centraal. Wij integreren onze maatkasten op de moeilijkste plaatsen, rekening houdend met alle technische omstandigheden.

Dit type opbergkasten op maat bekijken we voornamelijk functioneel. De kwaliteit blijft evenwel exact hetzelfde als onze overige kasten op maat. Ook op deze kasten geniet je van tien jaar kwaliteitsgarantie. 

Technisch eenvoudigere oplossingen

Wel zoeken we – aangezien de ruimte ook puur functioneel is – naar technisch eenvoudigere oplossingen om de kostprijs te drukken.

Een maximale bergruimte met een minimaal ruimtebeslag staan centraal. Ook in moeilijkere ruimtes – bijvoorbeeld met een schuin dak – of in ruimtes met veel technische voorzieningen, plaatsen wij kasten op maat.

Wij houden bij het ontwerp en de uitwerking rekening met alle aanwezige leidingen, eventuele wasmachine, droogkast, zonnecollector, alarminstallatie, verwarmingsketel,… 

Maatkast Onder Trap Low 6

Realisaties van overige opbergruimte

Op zoek naar een puur functionele maatkast voor opbergruimte?

Maak een afspraak in één van onze showrooms