Keukens die uitblinken in design en gebruiksgemak

Kast-ID creëert niet alleen oogverblindende keukenkasten op maat, onze maatkasten scoren vooral sterk op ergonomie en gebruiksgemak. Elk functioneel en esthetisch element wordt door onze interieurspecialisten tot in de kleinste details uitgedacht. Keukenkasten met hoge schuifdeuren of wandhoge maatkasten behoren onder andere tot onze mogelijkheden. Je kan ook een schuifwand in de keuken integreren om bijvoorbeeld een gemakkelijke doorgang te creëren naar de berging.

Keukenkast helemaal geïntegreerd in de omgeving

Maatkast in keuken

Welke kleuren en welke stijl je mooi vindt, is nooit onze eerste vraag bij het bespreken van de maatkasten voor in je keuken. Kast-ID start voor het ontwerpen van de ideale keukenkasten bij de vormgeving van je interieur en de bestaande materialen van je woning.

Zo bepalen we samen met jou stapsgewijs welke kasten op maat perfect in je woning passen. Daarbij trekken we graag de lijnen van je keukenkasten naadloos door naar de maatkasten in je woonkamer. Zo vloeien beide ruimtes perfect in elkaar.

Aangezien wij werken met 100% maatwerk, creëren we altijd een kastenwand die jou en je woning als gegoten zit.

Functionaliteit, ergonomie én gebruiksgemak

Keuken

We zorgen er niet alleen voor dat de keukenkasten perfect aansluiten bij het complete keukenplaatje, maar uiteraard ook bij je volledige woning. Naast een esthetisch en creatief design staan we erop om het ontwerp van onze keukenkasten op maat op alle gebied een meerwaarde te laten betekenen.
Verder geven we je niet alleen advies voor je keukenkasten, maar geven we je graag ook tips om de verdere inrichting van je keuken eveneens te laten uitblinken in functionaliteit, ergonomie en gebruiksgemak. 

Zo raden we bijvoorbeeld aan om de hoogte van het werkblad te voorzien op de grootte van de persoon die het meeste kookt. Bij opbergruimte lager dan een meter kies je best voor lades, zodat alles vlot bereikbaar blijft zonder dat je steeds door je knieën moet. 

Bovenstaande zaken zijn slechts enkele voorbeeldjes van hoe we ergonomie maximaal in het design integreren, dit zowel voor maatkasten in je keuken als voor alle kasten in je woning.    
Samen met jou of in samenspraak met je keukenbouwer stemmen we het materiaal, de kleur en het ontwerp helemaal af op jouw wensen. 

Realisaties van keuken

Wil jij keukenkasten op maat, perfect passend in je woning?

Maak een afspraak in één van onze showrooms