Slaapkamerkasten op maat

Steeds meer mensen laten zich voor de inrichting van hun slaapkamer inspireren op een hotelsuite. Hoe is deze opgebouwd? Een grote boxspring centraal in de kamer met de maatkasten voor de kledij eerder op de achtergrond. Kast-ID is helemaal mee met deze trend. Of zie jij het anders? Wil jij toch je slaapkamerkast als eyecatcher van de ruimte? Alles kan! Wij maken voor jou elke mogelijke slaapkamerkast op maat.

De ideale slaapkamerkast? Maximale opbergruimte en gebruiksgemak

Showroom slaapkamer

Bij een hotelsuite gaat alle aandacht naar het prachtige centraal geplaatste bed. Slapen vormt dan ook de belangrijkste activiteit in een slaapkamer. Door de aandacht naar het bed te brengen, krijgt de slaapkamer een extra ruimtegevoel. Hier heerst rust!

Deze evolutie maakt dat de typische slaapkamerindeling met een opvallende kast, een commode en nachttafels steeds minder aantrekkelijker wordt. Al deze zware meubels verkleinen de slaapkamer en geven een drukke indruk.

DE PERFECTE BALANS IN JE SLAAPKAMER

Kinderkamer

De opbergruimte voor de kleding hoort eerder op de achtergrond, in een stijlvol geïntegreerde maatkast of in een dressing in een andere kamer.

Hedendaagse slaapkamerkasten op maat zijn vooral sober en functioneel: een maximale bergruimte met een minimale bezetting van kostbare ruimte.

Plafondhoge slaapkamerkasten – volledig op maat en uitgewerkt door de interieurspecialisten van Kast-ID - vormen in dat opzicht een prima oplossing.  

Realisaties van slaapkamer

Wil jij slaapkamerkasten met een maximale opbergruimte en een minimale plaatsinname?

Maak een afspraak in één van onze showrooms