Maximale functionaliteit voor je halkast of vestiairekast 

Kast-ID creëert de perfecte hal- of vestiairekast op maat voor je inkomhal. Laat je daarbij leiden door onze expertise op vlak van functionaliteit en gebruiksgemak.

Een halkast of vestiairekast is dikwijls het visitekaartje van de woning. Het is de inkomhal waar bezoekers de eerste indruk krijgen van je woning. Samen met jou bekijken we graag welke rol het beste past voor je halkast.

Afhankelijk van allerhande factoren, zoals de grootte van de ruimte, de andere deuren die in de hal leiden naar een andere plaats,... creëren we voor jouw hal de perfecte vestiairekast, als eyecatcher of net onopvallend maar stijlvol. 

Uitblinken in gebruiksgemak

Maatkast Onder Trap Low 5

Ongeacht of je halkast of vestiairekast op maat een hoofdrol zal spelen in je woning, we zorgen er steevast voor dat ze op een stijlvolle manier geïntegreerd wordt in je woning en vooral dat ze uitblinkt in gebruiksgemak.

Soberheid vaak troef

Vestiairekast met houtnerf en witte opbergkast

Een stijlvolle halkast of vestiairekast kenmerkt zich meestal door soberheid. Des te meer de hal- en vestiairekast op de achtergrond staat - bijvoorbeeld handig ingewerkt in een nis -, des te meer komt de functionaliteit op de voorgrond.

  • Wij voorzien bewust onze halkasten en vestiairekasten op maat van de nodige hangruimte voor lange en korte jassen.
  • Daarnaast adviseren wij voldoende legruimte voor bijvoorbeeld boekentassen.
  • Een lade is perfect voor het opbergen van mutsen, sjaals, handschoenen,…
  • Tenslotte willen steeds meer mensen ook hun schoenen in de halkast of vestiairekast plaatsen. Uiteraard voorzien wij hiervoor de geschikte doordachte oplossing. 

Realisaties van hal & Vestiaire

Wil jij een halkast of vestiairekast op maat die uitblinkt in gebruiksgemak?

Maak een afspraak in één van onze showrooms