Met maatkasten bepaal je de sfeer, zowel thuis als op kantoor

Of je nu volledig of gedeeltelijk van thuis uit werkt, hoogstwaarschijnlijk heb je wel enigszins nood aan een thuisbureau. Elk gezin heeft immers administratie te doen, mails te beantwoorden en betalingen op te volgen. Kast-ID creëert met maatkasten een functioneel thuiskantoor waar een gezellige huiselijke sfeer heerst. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht om hun kantoor helemaal in te richten met op maat gemaakte kasten.

Een compleet thuiskantoor in een aparte kamer?

Draaideuren

Wanneer je je thuiskantoor in een aparte ruimte wenst, creëren we met stijlvolle maatkasten een stijlvol thuiskantoor waar het aangenaam is om te werken.

Geen kille kantooromgeving, wél een functionele bureauruimte met massa’s opbergruimte en waar een huiselijke sfeer heerst. 

Of wil je je bureau integreren in een andere ruimte?

Boekenkast

Veel mensen kunnen een afzonderlijke kamer inrichten als thuiskantoor. Maar dit is niet noodzakelijk of niet altijd wenselijk. In dat geval creëren we met een maatkast een geïntegreerde oplossing.

Wil je een bureau in de woonkamer, in de gang, onder de trap of zelfs in de slaapkamer? Telkens opnieuw ontwerpen onze interieurspecialisten een stijlvolle oplossing die perfect in het interieur van de kamer past. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. 

Heb je een eigen zaak en wil je je kantoorruimte inrichten?

Bureau

Onze maatkasten passen in heel wat ruimtes. Zowel in de privésfeer als op professioneel vlak kan je met onze kasten heel wat richtingen uit.

Wil je het maximale halen uit je kantoorruimte? Kom dan eens langs, we bekijken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn.

Realisaties van bureau

Wil jij een uniek bureaumeubel of een compleet thuiskantoor inrichten met maatkasten?

Maak een afspraak in één van onze showrooms