De maatkast die perfect in je interieur past

Of het nu bibliotheekkasten, dressoirs, televisiemeubels of geïntegreerde bureaus zijn, wij zorgen ervoor dat onze maatkast perfect in jouw woonkamer past. In tegenstelling tot een meubelzaak die vertrekt van een mooi en stijlvol meubel, vertrekken wij van jouw woonkamer en ontwerpen we op maat van jouw interieur. 

Je maatkast op de voor- of achtergrond?

Tv Meubel In Living Met Led Verlichting2smal 2

Moet je bibliotheekkast, dressoir, televisiemeubel, ingewerkte gashaard of andere maatkast in je woonkamer de aandacht naar zich toe zuigen of eerder op de achtergrond blijven? Dat vormt één van de eerste vragen die we ons stellen bij het ontwerpen van een maatkast voor de woonkamer.

In een landelijk interieur – waar tal van elementen de aandacht trekken – adviseren wij meestal maatkasten die op de achtergrond blijven. In een minimalistisch, eerder industrieel interieur zorgen subtiele accenten in kleur of vormgeving ervoor dat de aandacht naar de maatkast gaat.

Samen met jou brengen we alle parameters in kaart die uiteindelijk de materialen en vormgeving bepalen van de ideale maatkast in jouw woonkamer. Het volledige plaatje moet kloppen. 

Maatkasten die verschillende functies combineren

Maatkast In Living Minder Geel 2

In een woonkamer creëren we vaak maatkasten die verschillende functies combineren. Een boekenkast waarin ook de televisie en een bureau verwerkt zitten? Het kan perfect! Zelfs een naadloze overgang met je keukenkasten behoort tot de mogelijkheden.

Alles wordt volledig op jouw maat en wensen uitgewerkt. Daarbij hebben we voor een bureau of televisiemeubel ook oog voor alle nodige technische voorzieningen en gewenste aansluitingen.

Plaatsgebrek of een kleinere woonkamer leidt vaak tot de meest creatieve oplossingen om verschillende functies in één maatkast te combineren. Wij blijven zoeken en ontwerpen totdat we de maatkast hebben gevonden die volledig aan je verwachtingen voldoet. 

Extra interieuradvies?

Wil jij een maatkast in je woonkamer die perfect past in je interieur?

Maak een afspraak in één van onze showrooms
Tv Kast

Twijfel je over welke kleur het best past bij je nieuwe tv-kast of ben je op zoek naar een salon - of eettafel voor jouw woonkamer, die perfect past bij je maatkast? Ook hiermee helpen we je graag verder.

Realisaties van woonkamer