Bureau Maatkasten 2

Nu de zomermaanden stilletjes aan tot een einde komen en het normale ritme weer wordt hervat, is de ideale tijd aangebroken om die uitgestelde renovatie van je woning van start te laten gaan. 

Je kan opteren voor verschillende soorten renovaties. Een totaalrenovatie omvat een volledige renovatie van je woonst, binnen en buiten. Je kan ook opteren voor een renovatie van de buitenkant van je woonst of enkel voor een renovatie binnenin of van het interieur van je woning. 

Voor het renoveren of inrichten van je woning kan je je informeren bij of beroep doen op vakmensen en specialisten in renovatietechnieken, renovatieproducten en bouwmaterialen. Als voorbereiding op de renovatie van je woning kan je inspiratie opdoen over design, architectuur en vormgeving voor je nieuwe woonruimte. Dit kan door allerhande interieurmagazines en woonmagazines te doorbladeren of beroep te doen op een architect. 

Een renovatie zal de waarde van je woning ook flink doen stijgen. Aandacht voor kwaliteitsvolle renovaties met duurzame materialen verzekeren je een lang en duurzaam gebruik, alsook een verzekerde waardestijging van je woonst. 

Een renovatie van je interieur kan op vrij korte termijn gebeuren, alsook voor een redelijk budget. Enkele aanpassingen aan je interieur kunnen alvast zorgen voor een immens verschil en een optimalisatie van je woonruimte. Hierbij spelen de juiste meubelen en opruimmogelijkheden een belangrijke rol. 

Voor kwaliteitsvolle kasten op maat en een esthetisch design doe je beroep op een vakman. Kast-ID gaat prat op jarenlange ervaring en werkt met een deskundig montageteam. Maatkasten, dressings en scheidingswanden worden zorgvuldig vervaardigd en enkel kwalitatief materiaal wordt hiervoor gebruikt. Diverse stijlen, maten en oplossingen zijn mogelijk. Kast-ID zoekt samen met u naar het gepaste ontwerp, rekening houdend met uw budget en wensen.

Kast-ID bezorgt u graag meer informatie over dressings, maatkasten, scheidingswanden en schuifdeuren. Neem alvast een kijkje op www.kast-id.be. Bezoek ons in uw dichtstbijzijnde showroom.