Laat een unieke maatkast ontwerpen die past in jouw interieur

Al meer dan vijftien jaar realiseert Kast-ID unieke kasten op maat voor elke kamer in huis. Onze keuze voor exclusief Belgisch vakmanschap én de doorgedreven specialisatie in kwaliteitsvolle maatkasten, maken van ons de perfecte partner voor jouw interieurproject. Ontdek, voel én zie de topkwaliteit in één van onze showrooms. Op elke maatkast geniet je van tien jaar garantie.

We maken graag tijd voor jou om je droomkast vrijblijvend te bespreken. 
Maak hier jouw afspraak.

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.',

(*) Verplicht veld

Sfeerbeeld

STAP VOOR STAP JOUW UNIEKE KAST OP MAAT

Een unieke maatkast kies je niet zomaar uit de boekjes. Een unieke kast ontstaat niet door het heen en weer versturen van mailtjes. Dat zijn meteen voldoende redenen waarom we geen offertes per mail opmaken en versturen. Wél groeit een unieke maatkast uit een persoonlijk traject dat we samen stap voor stap afleggen. 

1

Altijd welkom in één van onze showrooms

Wil je gewoon in één van onze showrooms eens langskomen om onze mogelijkheden te bekijken? Je bent altijd welkom tijdens de openingsuren. Wil je zeker zijn dat onze interieurspecialist de nodige tijd kan vrijmaken om samen met jou je maatkast te bespreken? Maak dan een afspraak.

2

Neem foto's en afmetingen mee

Wanneer je vrijblijvend een ontwerp in 3D en een offerte wenst voor je unieke maatkast, neem je best enkele foto’s van de kamer en de afmetingen (lengte, breedte, hoogte) mee.

Dit hoeft zeker niet tot op de centimeter juist te zijn, in een latere fase komen we persoonlijk langs om alles op te meten. De foto’s geven ons een perfect beeld van je interieur en de situatie ter plaatse.

Onze interieurspecialisten luisteren allereerst naar jouw verhaal. Aan de hand van verschillende vragen vormen we een helder beeld van je verwachtingen. We vertrekken voor het ontwerp van jouw dromen en wensen, maar voegen er vrijblijvend onze creatieve suggesties en functionele voorstellen aan toe. Zo profiteer je volledig van onze interieurkennis én halen we een maximaal rendement uit de beschikbare ruimte.

Heb je ook een vraag over de meest geschikte vloerbekleding, de gordijnen of het beste kleurtje op de muur? We geven je graag ons advies.

3

Ontwerp bijschaven totdat het helemaal goed zit

We bespreken ons voorstel en schaven alles bij totdat het voor jou volledig goed zit. Neem gerust alle tijd die je nodig hebt om het ontwerp te bestuderen en te evalueren.

4

Wij meten ter plaatse op en stellen alles technisch op punt

Na je goedkeuring komen wij persoonlijk ter plaatse om alles gedetailleerd op te meten. We stellen dan ook alles technisch op punt. Waar komen de televisieaansluitingen? Hoe zit de inbouwhaard precies in elkaar? …

Je ontvangt in deze fase een volledig technisch plan van je maatkast. Wanneer alles correct is, gaat jouw maatkast in productie.

5

Plaatsing in één of enkele dagen

Een tiental dagen voor de plaatsing contacteren we je telefonisch voor alle praktische afspraken. Onze plaatsers staan op de afgesproken dag voor je deur met alle nodige materialen om je maatkast ter plaatse te monteren.

Dit betekent dat alles geleverd wordt op dezelfde dag van de plaatsing. Je hoeft dus geen dagen vooraf dozen te stockeren die dan vooral in de weg staan. Alles zit netjes in karton verpakt, zodat we elk risico op beschadiging vermijden. Als er een ladderlift nodig is voor plaatsing op de tweede verdieping of hoger, doen wij het nodige.

Alle stukjes van de puzzel zijn vooraf op maat gemaakt. De plaatsing en afwerking van een maatkast neemt daarom gemiddeld slechts één werkdag in beslag. Bij grotere projecten met meerdere maatkasten gaan we dus enkele dagen na elkaar aan de slag tot alles volgens de regels van de kunst afgewerkt is.

6

Eén telefoontje en we staan opnieuw voor je deur

Na de plaatsing geniet je van tien jaar kwaliteitsgarantie. Heb je een vraag of een probleempje? Wij komen vrijwel meteen langs.

Alle productie gebeurt in België, eventuele vervangstukken zijn dus bijzonder snel ter plaatse.