Wat de ideale maatkast in Buggenhout voor jou is? We kunnen zoiets helaas niet voor jou beslissen. De kast daarentegen ontwerpen, maken en plaatsen? Dat kunnen we wél! Of je nu houdt van tijdloos en subtiel, of toch eerder van trendy en opvallend, Kast-ID werkt jouw wensen tot in de puntjes uit. Met zorg voor jouw voorkeuren, stijl én budget. Breng een bezoek aan één van onze showrooms. Je kan er rekenen op onze interieurspecialisten voor advies over jouw droomkast.

Meer ruimte in je huis met een maatkast in Buggenhout

Meer (opberg)ruimte nodig in je woning? Dat doe je eenvoudig met een ingebouwde kast op maat in Buggenhout. Door elke vierkante centimeter maximaal te benutten, verlies je geen kostbare ruimte én raak je al je spullen makkelijk kwijt. Een ingebouwde maatkast voelt bovendien aan als één geheel met de woning, wat zorgt voor een rustige sfeer in huis. Jij bepaalt trouwens de look van de kast: van stijl, indeling en kleur tot materialen, verlichting en afwerkingsmogelijkheden. Bij Kast-ID is alles mogelijk!

De meerwaarde van onze maatkasten in Buggenhout

Wie vertrouwt op Kast-ID, vertrouwt op meer dan 20 jaar ervaring. Bovendien komen al onze kasten van Belgische bodem én krijg je er 10 jaar garantie op. Voor ons is jouw gemoedsrust trouwens heel belangrijk. Daarom voorzien we niet alleen een persoonlijke service, maar geven we onze maatkasten in Buggenhout ook een bijkomende veiligheidsupgrade. Denk bijvoorbeeld aan de stootrand van elke afboording. Wanneer je tegen de boorden botst tijdens het stofzuigen, is je kast zo beschermd. Verder maakten we onze legplanken dikker (zonder meerprijs!) om doorbuiging te voorkomen. Dat doen we allemaal op maat, volledig volgens jouw wensen.

In 5 stappen naar jouw ideale maatkast in Buggenhout

Een échte maatkast? Die haal je niet zomaar snel even op in de winkel. Er komt op voorhand behoorlijk wat werk aan te pas. Het ontwerp, de opmeting, de productie en de plaatsing zijn maar enkele voorbeelden. Gelukkig neemt Kast-ID alle taken van je over. Hiervoor volgen we de vijf volgende stappen.
  • Afspraak in de showroom: je bent welkom in één van onze showrooms om er te praten met onze adviseurs of simpelweg om inspiratie op te doen.
  • Gesprek ter kennismaking: vertel ons jouw verhaal tijdens een kennismakingsgesprek met onze interieuradviseurs. Nam je foto’s of heb je de afmetingen (bij benadering) genoteerd? Breng ze gerust mee!
  • 3D-ontwerp: jouw wensen worden door onze adviseurs verwerkt tot een eerste ontwerp van je maatkast in Buggenhout. Heb je feedback? Wij blijven bijschaven tot je helemaal tevreden bent.
  • Het opmeten: ben je tevreden met het ontwerp en de offerte? Dan kunnen onze vakmannen aan de slag. Als eerste meten ze de kast nauwkeurig op. Ze voorzien hierbij een technisch plan, met onder andere (televisie)aansluitingen en inbouwhaarden.
  • Plaatsing: onze plaatsers komen je maatkast in Buggenhout op de afgesproken dag installeren. Over materiaal hoef je je geen zorgen te maken. Zij brengen alles mee om de puzzel van kastonderdelen mooi in elkaar te zetten. De duur van de plaatsing bedraagt ongeveer één dag, maar kan variëren naargelang de grootte van het project.
Uiteraard kan je ook bij ons terecht na de plaatsing van de kast. Doet er zich onverhoopt een probleem voor of heb je nog bijkomende vragen? Dan komen we haast meteen langs om je uit de nood te helpen.
Kom gerust in een van onze showrooms langs. Je ziet en ervaart er zelf de oerdegelijke kwaliteit van onze maatkasten. Doe zeker een beroep op de expertise van onze interieurspecialisten. Worden wij jouw partner tijdens je maatkastenproject? Hopelijk zien we je binnenkort!

Maak een afspraak

Vraag je je af hoeveel jouw project zal kosten? Dan maak je best een afspraak in één van onze showrooms.

Maak je afspraak