Hoe de ideale maatkast in Koolkerke er voor jou uitziet? Dat is niet aan ons om te bepalen. Wat we wél voor je kunnen, is het ontwerpen, maken en installeren van die kast. Of je nu te vinden bent voor tijdloos en subtiel, of toch eerder trendy en opvallend, bij Kast-ID werken we jouw wensen tot in de puntjes uit. Met zorg voor jouw voorkeuren, stijl én budget. Kom gerust langs in één van onze showrooms. Onze interieurspecialisten helpen je er graag jouw project te realiseren.

Creëer ruimte in je woning met een maatkast in Koolkerke

Heb je nood aan meer (opberg)ruimte in je woning? Dat doe je eenvoudig met een ingebouwde kast op maat in Koolkerke. Elke vierkante centimeter wordt maximaal benut. Zo verlies je geen kostbare ruimte én berg je al je spullen makkelijk op. Een ingebouwde maatkast gaat bovendien naadloos op in de rest van de woning, wat voor een rustige sfeer in huis zorgt. Jij bepaalt trouwens hoe de kast er komt uit te zien, van stijl, indeling en kleur tot materiaal, verlichting en afwerkingsmogelijkheden. Bij Kast-ID is alles mogelijk!

De sterktes van Kast-ID en onze maatkasten in Koolkerke

Wie vertrouwt op Kast-ID, mag rekenen op meer dan 20 jaar ervaring. Bovendien komen al onze kasten van Belgische bodem én krijg je er 10 jaar garantie op. We vinden jouw gemoedsrust trouwens erg belangrijk. Daarom zorgen we naast een persoonlijke service ook voor extra veiligheidsupgrades van onze maatkasten in Koolkerke. Zo is elke afboording afgewerkt met een stootrand. Die rand beschermt je kast wanneer je per ongeluk tegen de boorden botst tijdens het stofzuigen. Verder hebben we de legplanken (zonder meerprijs!) dikker gemaakt om zo doorbuiging te voorkomen. Dat alles doen we op maat, volledig volgens jouw wensen.

In 5 stappen naar jouw ideale maatkast in Koolkerke

Een échte maatkast, die pik je niet zomaar snel even op in de winkel. Er kruipt tamelijk wat werk in. Denk maar aan het ontwerp, de opmeting, de productie en de plaatsing. Gelukkig kan je hiervoor rekenen op Kast-ID. Hoe doen we dat?
  • Afspraak in de showroom: we verwelkomen je in één van onze showrooms waar je inspiratie kan opdoen of kan praten met onze adviseurs.
  • Een kennismakingsgesprek: vertel ons jouw verhaal tijdens een kennismakingsgesprek met onze interieuradviseurs. Deed je een schatting van de afmetingen of heb je foto’s? Hou ze gerust bij de hand!
  • 3D-ontwerp: onze adviseurs maken een eerste ontwerp van je maatkast in Koolkerke waar je wensen in verwerkt zitten. Zit je met opmerkingen? Geen enkel probleem! We blijven bijschaven tot je tevreden bent met het ontwerp.
  • Opmeten: akkoord met het ontwerp en de offerte? Onze vakmannen komen langs om de kast tot op de millimeter nauwkeurig op te meten. Ze zorgen hierbij voor een technisch plan, waarin eventuele (televisie)aansluitingen en inbouwhaarden verwerkt zitten.
  • De installatie: onze eigen plaatsingsdienst komt op de afgesproken dag je maatkast in Koolkerke installeren. Zij brengen het nodige materiaal mee om de puzzel van kastonderdelen mooi in elkaar te passen. De plaatsing duurt ongeveer één dag, afhankelijk van de grootte van het project.
Ook nadat de kast is geïnstalleerd, blijven we voor je klaarstaan. Doet er zich onverhoopt een probleem voor of heb je nog bijkomende vragen? Dan komen we vrijwel meteen langs om je uit de nood te helpen.
Kom gerust in een van onze showrooms langs. Je ziet, ervaart en voelt er zelf de degelijke kwaliteit van onze maatkasten. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder met al je vragen. Worden wij jouw partner voor je maatkast in Koolkerke? Tot gauw!

Maak een afspraak

Vraag je je af hoeveel jouw project zal kosten? Dan maak je best een afspraak in één van onze showrooms.

Maak je afspraak