Hoe de ideale maatkast in Sint-Katherina-Lombeek er voor jou uitziet? Zoiets kunnen we niet voor je uitmaken. Wat we wél voor jou kunnen doen, is de kast voor je ontwerpen, maken en installeren. Of je het nu tijdloos en subtiel wil of toch liever trendy en opvallend, jouw wensen worden bij Kast-ID tot in de puntjes uitgewerkt. Dat doen we op basis van jouw voorkeuren, stijl én budget. Spring binnen in één van onze showrooms. Je kan er rekenen op onze interieurspecialisten voor advies over jouw droomkast.

Meer ruimte in je huis met een maatkast in Sint-Katherina-Lombeek

Meer (opberg)ruimte nodig in je woning? Het kan met een ingebouwde kast op maat in Sint-Katherina-Lombeek. Elke vierkante centimeter wordt maximaal benut, waardoor je geen kostbare ruimte verliest én je al je spullen gemakkelijk opbergt. Bovendien is de maatkast naadloos ingewerkt in de rest van de woning, wat een rustige sfeer in huis creëert. Jij bepaalt trouwens de look van de kast: van stijl, indeling en kleur tot materialen, verlichting en afwerkingsmogelijkheden. Bij Kast-ID is alles mogelijk!

De meerwaarde van onze maatkasten in Sint-Katherina-Lombeek

Wie vertrouwt op Kast-ID, kan vertrouwen op meer dan 20 jaar ervaring. Bovendien zijn we trots op ons 100% Belgisch vakmanschap én krijg je 10 jaar garantie. Aan jouw gemoedsrust hechten we trouwens enorm veel belang. Daarom voorzien we een persoonlijke service voor al onze klanten en zorgen we voor extra veiligheidsupgrades van onze maatkasten in Sint-Katherina-Lombeek. Zo hebben we een stootrand verwerkt in elke afboording. Op die manier is de kast beschermd wanneer je tegen de boorden botst tijdens het stofzuigen. Verder maakten we (zonder meerprijs!) onze legplanken dikker dan bij de standaard kast om zo doorbuiging te voorkomen. We doen dat alles op maat, precies zoals jij het wenst.

Naar jouw ideale maatkast in Sint-Katherina-Lombeek in 5 stappen

Een échte maatkast, die haal je niet snel even in de winkel. Dat vraagt immers behoorlijk wat werk. Het ontwerp, de opmeting, de productie en de plaatsing zijn maar enkele voorbeelden. Gelukkig doet Kast-ID alle taken voor jou. Hoe gaan wij te werk?
  • Ontvangst in de showroom: kom vrijblijvend inspiratie opdoen of praten met onze adviseurs in één van de showrooms.
  • Gesprek ter kennismaking: je deelt jouw verhaal met onze interieuradviseurs tijdens een kennismakingsgesprek. Beschik je over foto’s of eventueel afmetingen (bij benadering)? Neem dat gerust mee!
  • Ontwerp in 3D: onze adviseurs verwerken je wensen en voorzien een eerste ontwerp van je maatkast in Sint-Katherina-Lombeek. Moeten er dingen worden aangepast? Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, finaliseren we het ontwerp.
  • Het opmeten: nadat je akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, komen onze vakmannen bij je langs om je kast tot op de millimeter nauwkeurig op te meten. Ze voorzien een technisch plan, waar onder andere (televisie)aansluitingen en inbouwhaarden in verwerkt zitten.
  • De plaatsing: op de afgesproken dag installeren onze plaatsers je maatkast in Sint-Katherina-Lombeek. Ze zetten de puzzel van kastonderdelen netjes in elkaar en brengen hiervoor zelf de nodige materialen mee. De plaatsing duurt gemiddeld één dag, afhankelijk van de grootte van het project.
Uiteraard blijven we na de plaatsing van de kast voor je klaarstaan. Heb je nog vragen of doet er zich onverhoopt een probleem voor? Dan komen we vrijwel meteen langs om je uit de nood te helpen.
Kom je maatkast alvast ontdekken in een van onze showrooms. Je ervaart er zelf de kwaliteit van onze maatkasten. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder met al je vragen. Worden wij je partner voor je maatkastenproject? Hopelijk tot binnenkort!

Maak een afspraak

Vraag je je af hoeveel jouw project zal kosten? Dan maak je best een afspraak in één van onze showrooms.

Maak je afspraak