Bureaublad Met Onderkast1 (large) Bureau Met Lage En Hoge Kast En Zwevende Legvlakken In Notelaar En Wit2 Low (large) 3 Bureau In Doorgang Met Kast Voor Technische Ruimte (large)

Voor het thuiskantoor in dit modern appartement stonden we voor een leuke uitdaging, gezien dit eigenlijk de doorloop was van de inkomhal naar de living.

Aan de rechtse kant maakten we een semi-zwevend bureaublad in Notelaar (fineer). Onder het bureaublad maakten we aan de linkerkant een bureaukast om alle kabels hierin te verbergen, zodat er geen snoeren op de vloer te zien zijn.
Tegenover het bureaublad plaatsten we een maatkast die volledig kamerhoog was waarin de technische ruimte met allerlei apparatuur en leidingen van het hele appartement weggestopt zit. Om de indruk te wekken dat deze ruimte enkel als bureau dient, creëerden we naast deze hoge kast nog een lage maatkast.

Om het geheel een speelse look te geven combineerden we enkele bijpassende zwevende leggers in wit en Notelaar. Enkele verticale én verplaatsbare tussenschotten zorgen ervoor dat de bewoners kunnen variëren met hun decoratie.

Kast-ID Asse

 

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters

Omschrijf hier jouw project

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.',

(*) Verplicht veld