Dressing In Slaapkamer2low Doorgang Naar Dressing In Slaapkamer Low (large) 2 Dressing In Slaapkamer2low (large) 2

In de ruime slaapkamer ontworpen we een inloopdressing waardoor de slaapkamer iets kleiner en gezelliger lijkt. Om het slaapgedeelte duidelijk te scheiden van de dressing creërden we als het ware een scheidingswanden door de kasten kamerhoog te maken. 

Aan de kant van het slaapgedeelte zorgt de smallere kastenwand voor een mooie doorgang en komt hierdoor nog zoveel mogelijk natuurlijk daglicht binnen. 

Rondom de maatkast plaatsten we een MDF-wand zodat het lijkt alsof de kast in een daarvoor voorziene nis in de kamer geïntegreerd wordt. 
Voor de draaideuren koos de familie voor wit gelakte L-grepen. 

Kast-ID Asse

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters

Omschrijf hier jouw project

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.',

(*) Verplicht veld