Kast op maat in slaapkamer

De bewoners wensten hun slaapkamer om te toveren met een wandkast waarbij hun TV werd ingewerkt. Wij zorgden voor extra sfeer door boven de kast dimbare led-verlichting te voorzien. 
Om het moderne karakter van deze woning te benadrukken werd in de slaapkamerkast een spiegel aan de binnenzijde van een kastdeur gemonteerd. Zo blijft ook het ruimtelijk gevoel behouden.
Binnenin de maatkast werd eveneens LED-verlichting voorzien. We werkten de verlichting in de zijwand in om een minimale plaats in te nemen en tegelijkertijd te zorgen voor een maximale verlichting en uitstraling.

Kast-ID Asse

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters

Omschrijf hier jouw project

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.', "-", spatie, ...)

Kies hier uw dichtstbijzijnde showroom

(*) Verplicht veld