Kan jij een goede slogan bedenken voor ons? Hieronder omschrijven we graag wat we met de slogan willen uitstralen.

Onze dressings en kasten op maat zijn van hoogstaande kwaliteit. Deze kwaliteit in combinatie met de passie van onze medewerkers maakt van ons de perfecte partner voor jouw interieurproject.

Wat kan je winnen?
Als jouw inzending gekozen wordt als slogan geven we je graag een leuke verrassing ... en eeuwige roem, uiteraard.
De wedstrijd loopt tot 31 mei 2016, de winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

(*) Verplicht veld

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters