Slaapkamerkasten En Bureau In Slaapkamer Low 2

De familie Vanden Eede kwam enkele maanden geleden binnen in onze showroom met de vraag of we een ontwerp konden maken voor hun slaapkamer.
Zoals steeds luisterden we aandachtig naar hun vragen en ideëen en kwamen we geleidelijk aan te weten dat ze vooral ook interieuradvies nodig hadden en dus niet enkel een slaapkamerkast zochten.
Voor Steven Selleslags van onze showroom in Antwerpen was dit alvast een kolfje naar zijn hand. 

Bureau In Slaapkamer Low

In de logeerkamer wouden de eigenaars voornamelijk het bed in de kijker zetten. Wij zorgden ervoor dat de kleerkasten als het ware opgaan in het interieur. We gaven onze klant ook tips voor de verlichting en voor accessoires om het interieur een warme en tegelijk moderne uitstraling te geven.

Door een zwarte MDF constructie te maken achter het bed wordt alle aandacht getrokken naar het bed.

Dit zwarte accent trokken we verder door naar het bureau, opdat dit één geheel zou vormen.

Nadat het ontwerp van de logeerkamer goedgekeurd werd, gaven ze ons carte blanche om ook de grote slaapkamer met dressing, de living en de badkamer in te richten met kasten.

Tv Kast In Living Low

In de living werd het accent gelegd op het functionele, want waarvoor dient een woonkamer? Om gezellig knus samen in de zetel zitten.

Daarom ontworpen we een TV-kast die niet té aanwezig is. We gaven onze klant ook tips om de gordijnen en de verlichting af te stemmen zodat alles mooi bij elkaar past.

Slaapkamer Bedwand En Laag Kastje Smal
Slaapkamer Bedwand En Lage Bibliotheekkast Low

Ook in deze slaapkamer zorgden we voor een zwarte wand achter het bed. De nachtkastjes en het bureau lopen hier verder in door, alles is zo helemaal in harmonie.
Naast de slaapkamer ligt de dressing die we een subtiele persoonlijke touch gaven door assymetrische deuren te plaatsen. Aan beide kanten van de dressing zorgden we voor een sfeervolle ledverlichting. Deze is veel energiezuiniger tegenover halogeen spots en is qua kleur even warm.

In deze slaapkamer wouden we de natuurlijke lichtinval behouden. De twee lage maatkasten accentueren de lengte van de kamer. De boeken en kussentjes maken het allemaal iets gezelliger.

 

Badkamermeubel Smal 5

In de badkamer mochten we heel de badkamer zelf ontwerpen en zorgden we voor een strak ontwerp. Alle kleuren en materialen werden afgestemd op de rest van de woning. Enkele leuke accessoires, zoals de 'Dots' hoorden mee bij het plan.

Ook zin gekregen om jouw interieur om te toveren?

Kom eens langs in een van onze showrooms...

Contacteer ons