Inkomhal Met Maatkasten 1 Inkomhal Met Maatkasten In Verticale Houtnerf Caraibische Notelaar Scheidingswand 1 Kastenwand Met Draaideuren In Houtstructuur En Glazen Schuifdeur Die Sluit Tegen Witte Maatkast 2 Witte Kastenwand Combinatie Met Houtstructuur

In een woning te Asse mochten we de inkomhal inrichten. Om de grote hal die eerder strak oogt iets meer warmte te geven, kozen we voor een Caraïbische notelaar voor de draaideuren.
De verticale nerfrichting geeft de inkomhal nog een ruimere en hogere aanblik. Bovenop deze maatkast werd een lichtstraat geplaatst in helder glas waardoor er voldoende lichtinval is. 

Naast deze kastenwand met houtstructuur werd een glazen schuifdeur geplaatst die gesloten wordt tegen de haaks geplaatste witte kastenwand.

In de witte maatkast werd plaats gemaakt om allerhande archiefdozen in te bewaren. De maatkast dient eveneens om de elektriciteitskast en andere nutsvoorzieningen veilig maar netjes achter te verbergen.

In de witte maatkast werd plaats gemaakt om allerhande archiefdozen in te bewaren. De maatkast dient eveneens om de elektriciteitskast en andere nutsvoorzieningen veilig maar netjes achter te verbergen.