Tv meubel

In het najaar, na de warmte van de zomervakantie, denken we traditiegetrouw opnieuw aan de inrichting van onze woning. Nu de zomerse reizen en de vele barbecuefeestjes voorbij zijn en ook de tuin heraangelegd werd, krijgt het interieur van de woning terug meer aandacht. Ook bij kastenspeciaalzaken zorgt het najaar naar goede gewoonte voor meer aanvragen, gaande van het inrichten van inloopkasten tot op maat gemaakt TV-meubilair.

Tijdens de koude en donkere herfst- en wintermaanden maken we het graag gezellig in huis en willen we ervoor zorgen dat alle kamers mooi ingericht en afgewerkt zijn. Dressings, maatkasten en scheidingswanden zorgen hierbij voor extra opbergruimte. Deze verschillende opbergmogelijkheden creëren meer ruimte in je woning en maken van je kamers open en aangename leefruimtes. 

Verschillende type kasten als opbergruimte

Kasten op maat kunnen zowel in grote als kleine ruimtes geplaatst worden. De kast kan perfect naar wens gecreëerd worden volgens specifieke afmetingen, dit volledig afgestemd op het unieke interieur. Ook kunnen diverse accessoires naar keuze toegevoegd worden, zoals extra lades of broekenhouders en zelfs draaideuren.

Inloopkasten of dressings zorgen voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke kledingkast. Een inloopkast zorgt ervoor dat de volledige garderobe kan opgeborgen worden in één ruimte. Zo bevinden verschillende kledingstukken zoals broeken, dassen, riemen en zelfs schoenen zich op één plek, en dit alles netjes opgeborgen. Bovendien is de dressing volledig op maat; u kiest zelf het concept, materiaal, constructie en budget. Accessoires als garderobeliften, dassenhouders, broekenrekken en lades zorgen ervoor dat de dressing volledig op maat van uw garderobe wordt afgestemd. 

Scheidingswanden bieden de ideale oplossing voor het efficiënt indelen van twee ruimtes in je woning, bijvoorbeeld de dressing en slaapkamer. Het gebruik van gezandstraald of helder glas zorgt voor een stijlvolle afwerking. De scheidingswanden kunnen zowel zonder vloerrail als hangend gemonteerd worden.   

Kwaliteitsvolle kasten 

Kast-ID ontwerpt degelijke en stijlvolle kasten. Voor een professioneel ontwerp en plaatsing van uw kast, kan je terecht bij Kast-ID. Kast-ID werkt enkel met kwaliteitsmaterialen en zorgt voor een perfecte afwerking. Contacteer Kast-ID via het contactformulier op de website of bezoek één van onze showrooms voor een kast perfect op maat.