Met een haardmeubel breng je meteen gezelligheid in huis

Als je op zoek bent naar een open haard, kachel of inbouwhaard sta je best ook even stil bij de verdere inrichting van je interieur. Natuurlijk wil je tijdens koude winteravonden genieten van de aangename warmte van zo een haard of kachel, maar tegelijkertijd wil je extra sfeer brengen met een knetterend vlammenspel. 

HAARDMEUBEL DAT VOLLEDIG IN JOUW INTERIEUR PAST

4haard En Tv Meubel In Living

Om de sfeer van jouw open haard, kachel of inbouwhaard ten volle tot zijn recht te laten komen kan je bij ons terecht. Wij helpen je graag bij het ontwerpen van een stijlvol en mooi haardmeubel op maat. In tegenstelling tot een haardenwinkel - waar uiteraard de haarden centraal staan - vertrekken wij voor het ontwerp van jouw interieur en jouw stijl.

Bovendien haal je met onze haardmeubels op maat ook het maximale uit je interieur. Hoe we hiervoor zorgen?

Door al vanaf het prilste begin met je mee te denken.

Zoek je een sfeerhaard, maar heb je geen schouw of gasaansluiting? Dan kan je bijvoorbeeld voor een mooi en veilig alternatief kiezen, zoals een bio-ethanol haard. Wil je verwarmen met een houtvuur? Dan heb je natuurlijk ook plaats nodig om het hout in huis te stockeren. Kortom samen met jou zoeken we naar een esthetische, praktische en veilige oplossing. 

Meubel In Living En Keuken

HAARDMEUBEL MET DIVERSE FUNCTIES

Wil je naast een haard bijvoorbeeld ook plaats om je TV te plaatsen? Wil je de TV op of in de wandkast plaatsen? Misschien wil je wel een wegschuifbare wand zodat je TV enkel te zien is wanneer je ernaar wil kijken.

Of zoek je net een complete kastenwand die de leefruimte en keuken met elkaar verbindt? We bekijken graag samen met jou wat past binnen je interieur, stijl en budget. 

REALISATIES VAN HAARDMEUBELS