Bar 2 Aangepast Minder Geel

In een lange kastenwand zit onder andere deze barkast verstopt, waarbij de glazen legvlakken, een spiegel als rugwand gecombineerd met LED-verlichting alvast zorgen voor de juiste sfeer.
Daarnaast is er heel wat opbergruimte om servies, tafellakens, glazen, … te bewaren zodat de bewoners alles meteen bij de hand hebben om een mooie gedekte tafel te presenteren bij etentjes.
Vooral in de wintermaanden is het fijn als er een haard in de living brandt. Deze bio ethanol haard wou de eigenares graag laten inbouwen in de kast. En zo zorgden wij mee voor een gezelliger interieur.
Kast-ID Antwerpen

Enkele klantenreacties:

“Wat een topservice! Vlotte communicatie met de zaakvoerder. Stipte levering zoals afgesproken. Bij de plaatsing waren de monteurs zeer voorzichtig bij het binnenbrengen van het materiaal. Op 1 dag zijn 2 kasten geïnstalleerd. Het resultaat is prachtig. Degelijke kasten met iets bredere planken. De uitstraling is modern en rustig. Er is een mooie ledlamp in de vestiaire verwerkt, waardoor ik nu zelfs extra warme en moderne verlichting heb in mijn hal. Ik ben zeer tevreden. Puur vakmanschap!”

Greet Van Bosstraeten

“Bedankt voor de service en goede raad! Het is fijn om iemand met zoveel kennis van zaken te hebben bij het zoeken naar een droomdressing!”

Familie Vernaeve

“Jullie aanpak had ons overtuigd en het resultaat mag zeker gezien worden. Mensen die twijfelen mogen ons contacteren.”

Familie De Crop

“De plaatsers waren uiterst vriendelijk en hebben het werk perfect uitgevoerd. De kasten geven mijn living een grote meerwaarde en benadrukken de strakheid van het geheel...fantastisch!”

Mieke Vandewalle

“Mijn nieuwe kleerkast ziet er echt geweldig uit. Ik ben superblij, bedankt.”

Karla Peeters

Omschrijf hier jouw project

Enkel cijfers invullen aub, bvb. 0499887766 (geen '/', '.',

(*) Verplicht veld