Kinderen gaan terug naar school, de meldingen van je mailbox weerklinken weer vrolijk doorheen het bureau, en teenslippers maken opnieuw plaats voor gesloten schoenen,…  Inderdaad, de vakantie loopt voor velen ten einde nu het schooljaar terug gestart is. We pikken de draad weer op naar het normale ritme met orde, rust en … onze 3 tips voor een positieve boost! Planten in je interieur

Een natuurlijke boost met planten

Het is algemeen geweten dat planten goed zijn voor de gezondheid. Ze zijn een natuurlijke bron van zuurstof en scheiden bepaalde stoffen af die je boost geven.

Wist je bijvoorbeeld dat witte jasmijn helpt bij ademhalingsproblemen en dus in de slaapkamer voor een betere nachtrust kan zorgen? 

TIP: Geen groene vingers? Zet dan bvb. een sanseveria in je kamer. Deze plant geeft ’s nachts veel zuurstof af en heeft nauwelijks verzorging nodig.

TIP: Overleeft zelf een sanseveria niet in jouw handen? Kies dan voor aloë vera plantjes. Deze hebben nog minder verzorging nodig, maar ook een positief effect. Geuren om je humeur een handje te helpen

Geur heeft een grote invloed op ons gedrag. Wist je dat 75% van onze emoties gebaseerd zijn op wat we ruiken? Denk maar aan de geur als je ’s ochtends voorbij een bakker loopt...

Onbewust hebben geuren een invloed op ons gedrag en onze mood. En dat kan je thuis ook creëren op een natuurlijk of kunstmatige manier.

Natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen maar ook bloemen hebben een bepaalde geur, maar deze geuren zijn  vaak te subtiel om je mood te boosten.

Met een kamerspray, geurkaarsen of geurstokken kan je gelukkig makkelijk een lekker geurtje wat sterker doorheen je interieur verspreiden! 

Sfeervol interieur met maatkasten


Ordelijk interieur met kasten op maat

Orde en netheid 

Eerder verdiepten we ons in het creëren van een aangename werkplek thuis, maar deze tips zijn uiteraard waardeloos als jouw werkplek er rommelig bijligt.

Zorg daarom voor genoeg opbergruimte in jouw zodat je je administratie en bureaumateriaal netjes kan opruimen.

Kasten op maat bieden hier de oplossing bij uitstek. Zo benut je de vrije ruimte voor de volle 100% en heb je een meubel dat helemaal naar jouw smaak is. Zonder compromissen te sluiten.

Bovendien helpt ons team van experten je in 1,2,3 aan een perfecte kast op maat van jouw interieur zodat je met een positief gevoel terug aan de slag kan na de vakanties!