Wat het autosalon is voor wie een nieuwe auto of moto overweegt, is Batibouw voor wie gaat bouwen, verbouwen of gewoon benieuwd is naar de trends binnen de bouwsector. Als maatkasten- en interieurspecialist, zitten we dan ook op de eerste rij als het over de nieuwe trends in de sector gaat. En dit willen we u niet onthouden: Sit back, relax & enjoy.

Kom alles te weten over de Batibouw voorwaarden bij Kast-ID

5 zintuigen als rode draad doorheen Batibouw 2018

 

Isoleren en besparen blijft een thema dat jaar na jaar terugkomt. De bouwsector zet al jaren in op het verbeteren en optimaliseren van de materialen enerzijds en het drukken van de prijzen anderzijds. En met succes. Dit jaar willen ze een stap verdergaan.

Je interieur beleven: zien, voelen, ruiken

Als kers op de taart, is dit jaar het thema van Batibouw 5 zintuigen. Een thema dat we met veel plezier omarmen. Een interieur is meer dan een verzameling materialen maar een plek waar u zich goed voelt, u hoort het al, een kolfje naar onze hand.

Kast-ID en Batibouw

We kiezen er dit jaar bewust voor om niet fysiek aanwezig te zijn op de beurs, maar nodigen u graag uit in onze toonzalen om er te genieten van het persoonlijke Kast-ID contact. Zo kunnen we gerust de tijd nemen om te luisteren naar uw wensen en behoeften en een voorstel op uw maat maken. Uiteraard aangevuld met aantrekkelijke Batibouw-condities. Spring zeker binnen in een showroom in uw buurt.

De 4 interieur-trends voor 2018

Interieurtrends van 2018

Als toonaangevende speler in interieur en design, volgen we de nieuwste trends op de voet. We lichten dan ook graag een tipje op van wat u dit jaar mag verwachten!

1. Cosy en relaxte interieurs

Op gebied van techniek is eenvoud en gebruiksgemak al wat de klok slaat. Domotica zorgt er namelijk voor dat we onze technieken ongelimiteerd kunnen bedienen, wanneer en waar we willen. Ook in onze interieurs trekken we deze lijn van comfort en gemak door. De donkere tinten, zachte & natuurlijke materialen en strakke lijnen maken van elk interieur een plaats waar het aangenaam vertoeven is. Materialen als nubuck en fluweel worden eerder regel dan uitzondering in 2018.

Hieronder een greep uit de ons assortiment materialen voor 2018 die prima aansluiten bij bovenstaande materialen en stijl.

  • Cleaf Sherwood  Cleaf was reeds bekend in ons assortiment. Cleaf Sherwood heeft een heel natuurlijk ogend ‘eik’ uitzicht dankzij de groeven die effectief tastbaar zijn.
  • Pianovo Lackmatt en Pianovo Lack silk  Pianovo Lackmatt en Lack silk bestaat uit een reeks zijdezachte en tevens supermatte kleuren en houtdecoren. De matte lak biedt een zeer hoge krasbestendigheid.
  • Bonded Leather Bonded Leather staat voor gekleefd natuurlijk leder, wat een uniek composiet materiaal is dat een realistische en echte korrel structuur geeft.  

 

2. Natuurlijke kleuren

Als het over kleuren gaat zitten we gretig op de eerste rij. Er wordt in 2018 gelukkig veel aandacht besteed aan kleuren en kunnen al 3 voorname trends onderscheiden:

  1. Donkerdere & natuurlijke kleuren. De pastelroze trend van 2017 verschuift naar huidskleur tinten, beige en lichtbruine neutrale natuurlijke tinten (nudes en naturals).
Houttrends 2018
  1. Denim is terug. En nu ook in het interieur. Combineren en aanvullen is de boodschap.
  2. Donkergroen, een kleur die perfect aansluit bij de 3de trend.

3. Planten, planten en planten

Functioneel en hip: Planten doorstaan de trends. En gelukkig maar, ze bevorderen de luchtkwaliteit en fleuren elk interieur letterlijk op. Grote, diepgroene bladeren passen perfect bij de ander trends en geven het een persoonlijke touch. Een aanrader.

 

4. Color blocking

Goed nieuws voor wie niet wil kiezen. Color blocking is weer helemaal terug! Geef je interieur net die extra boost door te werken met felle en contrasterende kleurblokken. Uw dynamiek en levenslust zullen er wel bij varen.

 

Krijgt u niet genoeg van de trends of wil u uw interieur een eigentijdse boost geven? Spring binnen in één van onze showrooms en geniet nog tot eind maart 2018 van onze uitzonderlijke Batibouw kortingen.