In Asse ligt een woning die een bijzondere metamorfose onderging. De eigenaars kozen er bewust voor om geen muren te plaatsen in hun leefruimte. In plaats daarvan zochten ze een oplossing die hen meteen ook de gewenste opbergruimte bezorgde die ze zochten. 

Project Kast Op Maat In Living Foto Voor Plaatsing Voor Project Kast Op Maat In Living Foto Na Plaatsing Na

Opbergruimte en openheid

De bewoners hadden vooral nood aan opbergruimte om hun grote muziek- en boekencollectie te kunnen bewaren en uit te stallen. In één beweging wouden ze ook de inkomhal voorzien van een ruime vestiaire en mocht er een kamerindeling komen die de slaapkamer van de woonruimte zou afscheiden.

De interieurspecialisten van Kast-ID waren meteen mee met hun verhaal.
De zoektocht naar opbergruimte en openheid, stonden tijdens de ontwikkeling van het project steeds bovenaan het verlanglijstje.

Maak plaats voor multifunctionele kastenwanden

De make-over is verbluffend. De kastenwand van Kast-ID vormt nu een structureel onderdeel van de woning. In de inkomhal werden twee vestiairekasten rug aan rug geplaatst. Een kamerbrede kast zorgt voor een afgeschermde slaapkamer en een ruime kastenwand doet zowel dienst als scheidingswand als als uitstalkast voor de grote muziek- en boekencollectie. 
Door de opbergruimte strategisch te verwerken in een kastenwand, wordt de ruimte maximaal benut en doordat de opbergkasten één geheel lijken, voelt de woning ruimer aan. De verschillende ruimtes lijken in verbinding te staan met elkaar, de hangende schuifdeur nodigt uit om ze te laten openstaan. Ook dat draagt bij tot het vergroten van het ruimtelijk gevoel. Daarnaast bezorgt de houten look van de multifunctionele kastenwand de woning een warme uitstraling.

Detail Greep In Deur 2 Maatkast Werd Voorzien Van Uitstekende Compartimenten Voor De Muziekcollectie 2

Heb je zin gekregen om jouw interieur een metamorfose te geven met maatkasten? Spring dan eens binnen in één van onze showrooms, we helpen je graag verder.