Morgen is het Wereld Plantendag, een dag die volledig in teken staat van biodiversiteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het is je misschien ook al opgevallen: groen is een grote meerwaarde in elk interieur. En dit is ook zo met hout. Laten we even de tijd nemen om onze appreciatie voor bomen uit te spreken. Hout zorgt voor een tijdloos & gezellig gevoel in huis. En on top of it all: hout biedt heel wat mogelijkheden. Benieuwd naar houtstructuren en onze realisaties? Lees dan zeker verder!

Eik in elk interieur

Eik is zonder twijfel één van de meest duurzame houtstructuren om mee te werken. Met eigenschappen zoals hard, zwaar, vast & sterk vormt een eiken kast een must-have in je interieur, of het nu strak, modern, tijdloos of klassiek is. Een persoonlijke toets aanbrengen in een eiken maatkast? Het kan! Bekijk hier de verschillende mogelijkheden, kleuren & enkele van onze afgewerkte pareltjes. 

Eikenhout - natuur

Voor dit bureau maakten we gebruik van een natuurlijke eikenhouten structuur. Met voldoende opbergruimte en ladekasten enerzijds en een rustgevende look & feel anderzijds, krijgt je concentratievermogen de boost die het nodig heeft.


Kast Id Kasten Op Maat Eikenhout Natuur

Eikenhout - vergrijsd

Voor dit bureau kozen we voor een natuurlijke en sobere uitstraling door de maatkast, bestaande uit grote draaideuren, in vergrijsde houtstructuur te ontwerpen. Ook het ladenkastje kreeg dezelfde uitvoering & vloeit zo naadloos over het geheel.


Kast Id Kasten Op Maat Eikenhout Vergrijsd

Eikenhout - donker ingekleurd

Onder een schuin dak zoeken we steeds naar de beste oplossing op maat. Hier werd gekozen om de hoogte van de kast te laten eindigen aan de schuine kant, waardoor nog tal van leuke fotokaders, accessoires, enz. op de kast kunnen worden gezet.


Kast Id Kasten Op Maat Eikenhout Donker Ingekleurd


Notelaar, hout met karakter

Notelaar is een houtsoort die afkomstig is uit Midden - & Zuid Europa en tot de familie van de Juglandaceae behoort. En dit is een familie met goede genen zo blijkt, want notelaar is makkelijk te verwerken en wordt gewaardeerd voor zijn warme, bruine kleur. Het hout biedt veel mogelijkheden, is perfect bewerkbaar en glad af te werken. 

 

Bovendien kan notelaar alle stijlen aan. De warmte van het donkere hout geeft elk interieur een warm accent. Liever strak? Ga dan voor een stijlvol detail zoals een legplank of kastdeur. Kom de mogelijkheden ontdekken in 1 van onze showrooms. 

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Wil je ook graag meer hout(structuren) in je interieur? Neem dan contact op, bezoek vrijblijvend één van onze showrooms & kom ons ruim aanbod ontdekken.

 

Kast Id Kasten Op Maat Notelaar