Of je nu veel of weinig boeken hebt, met een boekenkast zorg je ervoor dat je huis opgeruimd blijft. Met een mooie boekenkast creëer je bovendien een sfeervolle eyecatcher in je woning. Je kan kiezen voor een eenvoudig functioneel design of gaan voor een opvallend exemplaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.Boekenwand Eyecatcher 2

Een boekenwand als eyecatcher

Wil je een volledige boekenwand maken en mag het ontwerp wat spannend zijn? Speel dan eens met een leuke kleurcombinatie om je interieur een frisse look te geven.
Met de indeling zelf kan je ook experimenteren: varieer bijvoorbeeld met smalle en brede legvlakken, veel of weinig ruimte in de hoogte tussen de legvlakken, open en gesloten delen, enz.
 
Met een maatkast kan je echt helemaal je eigen ding doen.  Al eens gedacht om bijvoorbeeld een deel van de kast eruit te laten springen? Of voorzie wat plek om je favoriete reissouvenir uit te stallen.
Het kan allemaal!


Compact ontwerp met wandplanken

Heb je weinig plaats om een hele wand in te richten als boekenkast of heb je een kleinere boekencollectie? Met enkele wandplanken kan je ook een heel toffe leeshoek creëren. Ook hier kan je wat afwisseling brengen in het ontwerp door bijvoorbeeld een aantal brede en smalle legplanken te combineren of door een kleurcontrast te kiezen. Het mooiste resultaat krijg je door de kleuren af te stemmen op de rest van je interieur, zodat alles mooi bij elkaar past.
Blogartikel Boekenwand 2


Blogartikel Slaapkamer Bedwand En Lage Bibliotheekkast Low 2

Boeken in de slaapkamer

Hou je ervan om een boek te lezen om tot rust te komen voor je gaat slapen? Dan nestel je je wellicht graag ook ineens in bed met een goed boek. Idealiter bewaar je je boeken dan ook in de slaapkamer. Al eens gedacht om in de slaapkamer een boekenkast te integreren? Of bijvoorbeeld een stijlvolle boekenwand te creëren waar je al je favoriete boeken een mooie plaats geeft? Met het ontwerp van een boekenkast kan je dus heel wat kanten uit. Heb je plannen om een boekenkast in je interieur te plaatsen? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.
Nog wat inspiratie nodig? Bekijk hier de mooiste boekenkasten.