De brieven zijn geschreven, de schoen staat klaar en de schoorsteen is (hopelijk) geveegd. Dit kan maar 1 ding betekenen: Sinterklaas is op komst. Bij het zoeken naar die ene, ideale schoen, besef je dat de schoenenkast één grote, ongestructureerde bende is. Tijd voor orde in de schoenkast.Schoenenkast Met Legvlakken

Zet je schoentje maar weg

Hoe graag we ons schoentje ook zetten, de overige 364 dagen staan ze wel degelijk in de weg. Een schoenenkast is dan ook geen overbodige luxe. Het brengt namelijk orde in de schoenenchaos. Wij geven jou graag enkele tips op maat voor het slim opbergen van jouw dierbare stappers. Het volledige plaatje

Mensen met een uitgebreide schoencollectie hebben graag een duidelijk overzicht over de verschillende paren. Een open kast met legvlakken op maat does the trick. Zo vind je op een snelle én overzichtelijke manier het paar waar je naar op zoek bent. Maar wat met laarzen of hakken? Dankzij schoenenkasten op maat heb je keuze uit legvlakken met verschillende hoogtes. Voor elk wat wils dus.

 

Achter gesloten deur

Je komt thuis na een lange, vermoeiende dag. Het eerste wat je doet is waarschijnlijk je voeten bevrijden uit de donkere en afschermde plaats. Het resultaat: rondslingerende schoenen hier, daar … overal. Gun jouw geliefde paar een eigen plekje. Als je bovendien ook van orde en netheid houdt, is een gesloten schoenenkast écht iets voor jou. Integreer de kast in een vestiaire of op een andere plaats in het huis. Zo staan alle schoenen op éénzelfde plaats en wordt de zoektocht naar de ideale Sinterklaasschoen al een stuk makkelijker.

 

Trek je stoute schoenen aan

Een schoenenkast is natuurlijk heel handig en mooi, maar voordat je er gebruik van maakt is het belangrijk om afscheid te nemen van paren die je nooit meer draagt. Bekijk het ook aan de positieve kant: je creëert meer ruimte om nieuwe pronkstukken toe te voegen aan je collectie.  


Schoenenkast 2