Voel je het al kriebelen? De lente staat voor de deur: vogels fluiten, bloemen staan in bloei, de dagen worden langer en de zon begint warmer aan te voelen. Benieuwd hoe je dit lentegevoel doortrekt in de verschillende kamers in je huis? Lees dan zeker verder! 

Opgeruimd staat netjes in je dressing

Kasten moeten niet alleen proper maar ook functioneel zijn. Je herkent het vast en zeker; de zoektocht naar accessoires zoals riemen, armbanden, zonnenbrillen etc die verloren zijn gegaan in te diepe lades. 


Bij Kast-ID hebben we heel wat handige oplossingen op maat. Win tijd en ga voor een overzichtelijke lade met compartimenten om al jouw dierbare spullen in op te bergen.

Kast Id Lente In Je Dressing 3
Kast Id Lente In Je Kast 3

Breng nieuw leven in je living

Zit je graag tijdens deze mooie dagen gezellig een boek te lezen in het zonnetje? En merk je tijdens de zoektocht naar het ideale boek op dat jouw boekenkast ook de lentevibes kan gebruiken?

Dankzij ons gamma kun je laden of deuren van de (boeken)kasten voorzien van een kleurrijke toets. Of breng de natuur en haar rustieke sfeer naar binnen en ga voor hout in je interieur. 

 

Sfeervolle keuken

De dagen worden geleidelijk aan terug langer. Dat betekent extra lang genieten van het licht en de zonnestralen. Maar om de warme kleuren en gezelligheid in huis te bewaren tijdens de iets minder zonnige dagen en avonden, hebben we bij Kast-ID kasten op maat met geïntegreerde en aangepaste sfeerverlichting voor jouw keuken.
 

Zo kan je enerzijds het kookwerk vergemakkelijken en anderzijds ook de details in je laten keuken opvallen. Twee vliegen in één kast

 

 

 

Kast Id Sfeervolle Keuken 2

Heb je zin gekregen om jouw interieur een lente-boost te geven? Spring dan zeker eens binnen in één van onze showrooms en wij helpen je graag verder.