Maatkast op maat

De soldenperiode is opnieuw aangebroken. Taferelen van volle winkelstraten met kooplustigen naarstig op zoek naar het ultieme afgeprijsde item. 

Beelden van ellenlange rijen aan de kassa en winkels omgetoverd tot heuse slagvelden van gepaste kledingartikelen. De beelden zijn ons niet onbekend. 

Heb je je tijdens deze koopjesperiode al laten verleiden tot het kopen van het zoveelste jurkje of het vijfde paar jeans en het volgend excuus meermaals gebruikt ‘het is toch spotgoedkoop, ik moet ervan profiteren’. Geen nood, dit is volledig herkenbaar voor menig onder ons. Maar heb je nog wel genoeg plaats in je kleerkast voor dat extra jurkje en die jeans? 

Thuis wacht je een ware uitdaging om je kast nogmaals te herschikken om de extra kledingstukken in je kleerkast te kunnen plaatsen, voordat je het volledige overzicht over je kast verliest en je het gevoel krijgt dat je geen geschikt jurkje meer hebt om aan te trekken: uit het oog, is immers uit het hart. Misschien is de tijd aangebroken voor het kopen van een nieuwe kast? 

De ideale oplossing: kasten op maat, met leuke accessoires als schoenrekken, extra hangers, garderobeliften voor efficiënt gebruik van de ruimte in je kast, bijkomende lades, … heerlijk! Je trekt je kast open en alles is prima geordend en het belangrijkste; je vindt meteen alles gemakkelijk terug. Hoe groot kasten op maat dienen te zijn, stem je gewoon af op je garderobe; kan je er alles in kwijt, is er nog ruimte over voor nieuwe spullen? 

Ook wil je dat je nieuwe kast op maat er mooi uitziet en perfect past in het interieur van je slaapkamer of dressing ruimte. Weet dat je je kast op maat volledig kan afstemmen op je behoeften: kies je kleur, jouw stijl, het materiaal waaruit je kast wordt gemaakt, je budget. Kies je voor draaideuren of schuifdeuren? Er bestaan zoveel mogelijkheden om de perfecte kasten op maat te laten ontwerpen. 

Heb je een idee over hoe je dressing eruit dient te zien? Dan kan je een bezoekje brengen aan een professionele kasten- en maatwerkspecialist. Je kan er je plannen laten uittekenen en zo samen met een kenner je droomkast ontwerpen. Eindelijk meer ruimte voor koopjes!