Bureau

Sommige voorwerpen zijn te mooi om in een gesloten kast op te bergen, denk maar aan mooie fotoboeken, interieurboeken, prachtige beeldjes, vakantiesouvenirs, foto’s waaraan mooie herinneringen gekoppeld zijn.

Wandkasten bieden de perfecte interieuroplossing. Een wandkast met open schappen etaleert op een mooie manier jouw waardevolle voorwerpen. In je wandkast kan je nog steeds gesloten delen laten integreren naast open schappen, zo kan je er toch nog voor kiezen om bepaalde zaken op te bergen. De afwisseling tussen open en gesloten schappen maakt het geheel ook luchtig

De open schappen van wandkasten kunnen zeer stijlvol gedecoreerd worden. Zo kan je schappen met boeken afwisselen met een schap waarop slechts enkele beeldjes staan of bijvoorbeeld een antieke vaas geplaatst wordt. Op andere schappen kan je dan weer foto’s plaatsen. Dit zorgt voor een mooi afwisselend geheel, waardoor de wandkast echt een stijlvolle blikvanger is in je woonkamer, bureau of inkomhal. 

Je kan je ideale wandkast op maat laten maken. Zo beslis je zelf over de afmetingen, de indeling, alsook het aantal onderverdelingen en schappen. Dit gebaseerd op de voorwerpen die je in de kast wilt tentoonstellen of wilt opbergen. 

Ook kan je de verschillende materialen, alsook de vorm van je wandkast kiezen. De stijl van je kast kan je laten aansluiten op je interieur. Je kan kiezen voor een klassieke wandkast of een eerder moderne kast. 

Laat je wandkast ontwerpen door een specialist
Kwalitatieve wandkasten maken, is werk voor een echte specialist. Dankzij de ervaring en expertise van een maatwerkspecialist ben je zeker van een mooi resultaat. Ook beschikt een kastenspeciaalzaak over een groot aanbod aan hoogwaardige materialen en kleuren. 

Samen met één van de interieuradviseurs van Kast-ID kan je een wandkast realiseren die volledig voldoet aan jouw wensen, afmetingen alsook budget én zorg je er zo voor dat je de beste prijs-kwaliteitsverhouding bekomt. 

Wandkasten gevuld met persoonlijke voorwerpen, je lievelingsboeken en foto’s, geven een persoonlijke toets aan je woonkamer en zorgen tegelijkertijd voor een stijlvol meubelstuk.