Werken, werken, werken. Het hoeft niet per se negatief te klinken. 8 juni is namelijk ‘Dag van het Werkplezier’. Met een gemiddelde geluksscore van 7,3 op 10 doet de Belgische werknemer het zeker niet slecht, zo blijkt uit een bevraging van Tempo-Team bij 800 werknemers. Toch voelt slechts 1 op de 3 zich écht gelukkig in z’n job. Uiteraard staat de job op zich op de eerste plaats, maar er zijn tal van andere factoren die ook een grote invloed hebben op het geluk van de werknemer, u raadt het al, de inrichting.

Clean your desk, clear your mind

Welke functie u ook uitoefent, administratie loert om de hoek. Organisatie en structuur op het bureau, en al zeker in kasten, is essentieel voor een goede workflow. Aangezien iedereen een andere manier heeft van werken en organiseren is maatwerk de oplossing. Terwijl de ene persoon de voorkeur geeft aan een strak bureau zonder te veel papieren of spullen, zal de andere zich beter voelen met duidelijke organizers en veel kastruimte. U vraagt, wij luisteren. 

Clear Desk, Clear Mind
Ergonomie Werk Versus Design

Ergonomie: werk versus design

Werkplezier hangt samen met gezonde houding. Heel wat onder ons zitten dagelijks achter een bureau en voor hen is een aangename en productieve omgeving dan ook een must. Gelukkig is het tijdperk dat een kast en bureau louter een ‘werktool’ was al lang vervlogen. Kom hier meer te weten over ergonomie op de werkplek. 

Het zit in de details

Om je bureau op te fleuren, kan je gebruik maken van handige en originele objecten om je werkplaats leuk aan te kleden. Maak van een muur een prikbord en prik wat je wilt, waar je wilt. Neem een contrasterende bureaustoel of speel met licht. Gebruik kleurrijke mappen om je papierwerk te verzamelen. Eerder voor strak design? Doe dan juist het tegenovergestelde.  

TIP: Geef je werkplezier een boost met planten. Deze passen bij elke stijl, mood en zijn bovendien gezond ook.

Details Op Je Bureau

Gezond & aangenaam werken met Kast-ID

Een werkplek is tegenwoordig meer dan een stoel en een bureau. Door deze aan te kleden, te personaliseren en te verfraaien wordt alles heel wat efficiënter en aangenamer. En dit zijn 2 zaken die we hoog in het vaandel dragen. Laat je inspireren op onze blog & maak een vrijblijvende afspraak in 1 van onze showrooms