De ideale dressing indeling

Open dressing

Vele vrouwen dromen van een eigen perfect ingerichte dressing in de slaapkamer of een aparte dressing room. Een dressing is de ideale manier om je kleding, accessoires, alsook schoenen ordelijk op te bergen, alsook te ordenen. Een goede dressing indeling zorgt ervoor dat je volledige garderobe in één oogopslag kan bekijken.  

Meer info

Kasten op maat, de perfecte oplossing voor al die nieuwe koopjes

Maatkast op maat

De soldenperiode is opnieuw aangebroken. Taferelen van volle winkelstraten met kooplustigen naarstig op zoek naar het ultieme afgeprijsde item. 

Meer info

Kies voor mooie stijlvolle wandkasten in je woonst

Bureau

Sommige voorwerpen zijn te mooi om in een gesloten kast op te bergen, denk maar aan mooie fotoboeken, interieurboeken, prachtige beeldjes, vakantiesouvenirs, foto’s waaraan mooie herinneringen gekoppeld zijn.

Meer info

De buffetkast, een essentieel en praktisch element in de eetkamer

Keukenkasten Bovenaf Gezien

Een buffetkast in je eetruimte is ontzettend praktisch voor het opbergen van mooi bestek, servies en servetten. Bij het dekken van de tafel kan je zo gemakkelijk aan je borden, vorken, messen en andere tafelbenodigdheden. 

Meer info

Maatkasten, een slimme keuze

Hall 2

Bevindt je slaapkamer zich op de zolderverdieping, wil je een kamer inrichten onder een schuin dak of heb je plannen om jouw bureauruimte op zolder te installeren?

Meer info