Ga de winterblues tegen met onze tips

Modern interieur met maatkasten in living

Eens het winteruur van start gegaan is, is er geen ontkomen meer aan : steeds korter wordende dagen, frissere temperaturen en druilerig weer. Je zou voor minder last krijgen van een winterdipje, ook wel herfstmoeheid of winterblues genoemd. Met onze tips zetten we je op weg om die winterblues te vermijden. Zo ben jij in no time weer het zonnetje in huis en krijg je bakken energie.

Meer info

Binnenkijken : kasten zorgen voor complete make-over

Project Kast Op Maat In Living Foto Voor Plaatsing Voor

In Asse ligt een woning die een bijzondere metamorfose onderging. De eigenaars kozen er bewust voor om geen muren te plaatsen in hun leefruimte. In plaats daarvan zochten ze een oplossing die hen meteen ook de gewenste opbergruimte bezorgde die ze zochten. 

Meer info

Spiegeltje, spiegeltje geef mij raad! Welke houtstructuur past het best bij mijn kast op maat?

Kast Id Kasten Op Maat Notelaar

Morgen is het Wereld Plantendag, een dag die volledig in teken staat van biodiversiteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het is je misschien ook al opgevallen: groen is een grote meerwaarde in elk interieur. En dit is ook zo met hout. Laten we even de tijd nemen om onze appreciatie voor bomen uit te spreken. Hout zorgt voor een tijdloos & gezellig gevoel in huis. En on top of it all: hout biedt heel wat mogelijkheden. Benieuwd naar houtstructuren en onze realisaties? Lees dan zeker verder!

Meer info

Mindfulness in je interieur - Zo brengt je interieur innerlijke rust

7haard Detail Bio Ethanol 4

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Of toch niet? Met Wereld Gezondheidsdag achter de rug, is het nu het ideale moment om stil te staan bij onze fysieke gezondheid en het belang van rust in het hoofd. Dat we minder moeten stressen en meer rust moeten opzoeken horen we vaak. Maar dit in de praktijk brengen blijft lastig. Eén plaats waar we deze rust zouden moeten terugvinden is thuis. Benieuwd hoe we mindfulness kunnen doortrekken in je interieur? Sit back, relax en lees verder.

Meer info

Haal de lente in huis met Kast-ID

Kast Id Lente In Je Dressing 3

Voel je het al kriebelen? De lente staat voor de deur: vogels fluiten, bloemen staan in bloei, de dagen worden langer en de zon begint warmer aan te voelen. Benieuwd hoe je dit lentegevoel doortrekt in de verschillende kamers in je huis? Lees dan zeker verder!

Meer info